Cinayet anı 112 kayıtlarında

Antalya'da, birlikte yaşadığı C.A'ı kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada kendisini boğmaya çalışırken kalbinden bıçaklayıp öldüren 2 çocuk annesi N.S.'ın (28), 112 acil servisle yaptığı telefon kayıtları ortaya çıktı.

Cinayet anı 112 kayıtlarında
Cinayet anı 112 kayıtlarında
GİRİŞ 20.01.2019 14:25 GÜNCELLEME 20.01.2019 14:27
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Olay, geçen 4 Haziran günü sabah saatlerinde, Kepez ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 3930 Sokak'taki evde meydana geldi. 3 yıldır birlikte yaşayan N.S ile C.A arasında, iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Alkol alan  C.A ile N.S'ın tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre C.A'ın saldırması üzerine eline bıçak alan N.S, kendisini yatak odasına kilitleyip polisi aradı.

 

 

Odanın kapısını kıran C.A, içeri girip N.S'ı boğmaya çalıştı. Bu sırada C.A'ı kalbinden bıçaklayan N.S, ardından sağlık ekibine haber verdi. Ambulansla hastaneye götürülen C.A,, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan N.S, tutuklandı.

AMBULANS GEÇ GELDİ

 

 

Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, 24 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan N.S., ölen C.A'ın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Sanık N.S., olay günü 112 acil servisi aradığını ancak ambulansın geç geldiğini öne sürdü. N.S. ambulansın zamanında gelmesi halinde C.A. 'ın yaşıyor olabileceğini iddia etti.

N.S'ın avukatı Serap Ertuğrul, mahkemeye olay günü müvekkilinin 112 ile yaptığı telefon görüşmeleri kaydını sundu.

'TAMAM YETİŞİN'

İlk görüşmede N.S., "Ben bu eşimden bıktım usandım. Sabahtan bu yana içti içti mahalleliyi başımıza yığdı. Bağırıp duruyor" diyerek yardım istedi. Daha sonra, "Eşim içti içti. İllallah ettim artık yetişin. Kapıyı kıracak yetişin. Çabuk olun kapıyı kıracak" diyerek tekrar arayan N.S., üçüncü aramada, "Yetişin, acil, bıçakla yaralama. Evet evet ambulans istiyorum. Lütfen yetişin, bıçakla yaraladım kocamı" dedi. N.S'a telefondaki görevlinin, "Nefes alıp veriyor mu?" sözlerine, "Bilmiyorum" yanıtı veriyor. Görevli personelin, "Bıçak şu an eşinin vücudunda mı?" sözlerine, "Değil, çektim" yanıtını veren N.S'a aynı görevli, "Kanayan yere temiz bir bezle bas. Ambulans gönderiyorum" karşılığını veriyor. N.S'ın ise "Tamam yetişin, yetişin, yetişin" diye karşılık vermesi ses kayıtlarına yansıyor.

'ÖLÜYOR ADAM'

Bir süre sonra 112'yi tekrar arayan N.S'ın, görevliye, "Ambulans istemiştim, kocamı bıçakladım, nerede kaldı bu ambulans ölüyor adam" diyerek bağırması dikkat çekiyor. Görevli ise "Tamam ambulansı yönlendirdik. Emniyet ekibiyle birlikte gelecekler. Polis geldi mi?" diye soruyor. N.S.ise "Geldi, çabuk olsunlar adam ölüyor" diyor. Görevli bu kez, "Tamam ambulans orada zaten birisi karşılasın" dedikten sonra N.S. son kez, "Tamam karşılıyorlar" yanıtını veriyor.

Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 90
  • ahm 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın yalan söylüyor neden eline bıçak almış... neden kendini odaya hapsetmiş...iyi kurgulanmış bir cinayet daha çok duyarsınız böyle öldürülen kocaları...
    Cevapla
  • Mihri 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam neden kapıyı kırıyor? Diyede sorulabilir
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam suçlu bulundu ben öldürdüm fakat ambulans çabuk gelseydi kurtulabilirdi insanlığa bak ambulans sizin gibi bir birini bıçaklayan kaç kişiye yetişmeye çalışıyor
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede adalet polis korkusu kalmadı bu kadıncağız polisi de aramış belki daha önceki günlerde de aradı vakti ile eşini döven koca ya hak ettiği ceza caydırıcı şekilde verilse ve eskiden olduğu gibi karakolda eşini doven koca bi güzel ıslatılsa idi eminim bu koca dayağı yiyen kadıncağız katil olmayacaktı.
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    polisin olaydan sonra geldiğini söyleyen arkadaş lar var polis medyummu olay olacağını yada olayın hemen cereyan edeceğini bilsin.bir de polis zaten ambulansdan önce gelmiş bilmeden sallama huyunuzdan vazgeçin.
    Cevapla
  • Bir 5 yıl önce Şikayet Et
    O adamı idam edersen ancak ortalık durulur.can=can a bu kadar basit 10 yıl sonra mal gezer sokakta ne olur biter zaman gösterir nokta
    Cevapla
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    bir de haberi okusaydın iyiydi!
    Cevapla
  • wrisi 5 yıl önce Şikayet Et
    öldüren adam değil kadın. Kendini savunmuş ama yapacak bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!