Esenyurt'ta, izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle el arabasına el konulmak istenen seyyar satıcı, zabıta komiserine kafa atarak burnunu kırdı. 

KANLAR İÇERİSİNDE KALAN ZABITAYI DARP ETMEYE DEVAM ETTİLER 

Seyyer satıcı genç ile zabıta komiseri arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Tartışmayı gören diğer seyyar satıcı Abdullah Tali de kavgaya dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.Ş. zabıta komiserine kafa attı. Darp edilen ve burnu kırılan zabıta komiseri, telsiz ile yardım istedi.

SEYYAR SATICILARIN ARABALARINA EL KONULDU

Olay, çevredeki vatandaşlar ve diğer zabıtaların araya girmesi ile sona erdi. Kavgaya karışan seyyar satıcılar Ö.Ş ile Abdullah Tali, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, zabıta ekipleri satış yaptıkları arabalarına el koydu.

BİZE HAKARET ETTİLER

Burnu kırılan zabıta Komiseri Serdar Bigol, Seyyar satıcılar, seyyar faaliyetlerini gösterirken müdahale esnasında hakaret ederek vurmaya çalıştılar. Malzemesine el koymak istedik, buradaki esnaf şikayetçi. Seyyar satıcılar bizi darp ederek buradan kaçtılar. Gereken neyse devlet gücünü gösterip yapacak diye konuştu.
 

Yorumlar 49 Yorum Var
  • Hüseyin 22.01.2019 12:16
    Amma yüklendiniz esanfa, tabi hata yapmis, ama esnaf ac ve caresiz. Düzgün isi mi varda, sen ona dolandirici diyorsun? Ac akalni 50 sene hapise at, problemi iyi cözersin :(
  • Elementus 22.01.2019 10:12
    Ne güzel çakmış kafayı mum gibi kalmış zabıta efendi kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmuyor beyler. Seyyar satıcıyla aynı yaşta bir amir görüyoruz asıl sorgulanması gereken bu bence. biri sokaklarda geçim derdinde diğeri ne derdinde pekte belli değil.
  • vatansever 22.01.2019 09:39
    zabıtalar bayramdan bayrama denetim yaparlar görevlerini doğru durus yapmazlar devlete bir kamburdur bu meslek işi olan işi ile işi olmayan kişi ile uğraşır olay budur bu olay hayatımızın her yerinde var birileri bir yerde köşede bucakta bişeyler satar o insanlar işsiz ve başka çareleri yoktur halkımızda biraz anlayış gösteriyor geçimini sağlasın diye sorun çıkmıyor zabıtalar işlerine geldiği gibi çalışıyorlar bir düzen yok bir nizam yok son zamanlarda bu olaylar çok fazla gündemde demekki bu görevi içra edemiyor gerçek görevlerinden haberleri yok bu meslek çevre şehirciliğe aktarılmalı belediyelerden çıkarılmalıdır
  • Zeki 22.01.2019 09:26
    bunu yapan bedelini ağır bir şekilde ödemelidir
  • adamin biri 22.01.2019 09:07
    Gereken ceza verilmediginden pervasizca yapilabiliyor iste boyle isler. Adalet kurumunda ki herkesin dolayli olarak bir payi var bu tur suclarda.
Daha fazla yorum görüntüle