Mardin

"Çocukların mutluluğu bizlerin de mutluluğu"

18:37 21 Ocak 2019
"Çocukların mutluluğu bizlerin de mutluluğu"

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca İstanbul'dan Mardin'in Mazıdağı ilçesindeki ihitiyaç sahibi çocuklara giysi ve kırtasiye malzemesi desteği sunuldu.

İstanbul'dan gönderilen giysi, kırtasiye ve oyuncaktan oluşan 41 koli yardımı teslim alan AK Parti Mazıdığı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, önceden tespit edilen ailelerin çocuklarına ulaştırıyor.

İlçeye bağlı Kırsal Şanlı Mahallesindeki çocuklara yardımları ulaştıran İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Erten, yaptığı açıklamada, amaçlarının tüm çocukları, özellikle de yetim çocukları sevindirmek olduğunu söyledi.

"Gelen yardımları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıp sevinçlerine ortak oluyoruz. Çocukların mutluluğu bizlerin de mutluluğudur." diyen Erten, bu kardeşlik duygusuna katkıda bulunan başta AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı olmak üzere herkese teşekkür etti.

YAVUZ YILMAZ: BU YARDIMLARI 81 İLİMİZE ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz da sosyal yardımlaşma projesiyle ilgili, "bu yardımlarımızı Diyarbakır, Van ve diğer Doğu illerimiz başta olmak üzere 81 ilimize ulaştırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.