Sınır ötesine büyük operasyon! Hepsi öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Zap, Metina, Avaşin ve Haftanin’e 20-22 Ocak'ta düzenlenen hava harekatlarında, terör örgütüne ait silah mevzi ve barınakların imha edilerek, saldırı hazırlığındaki 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Sınır ötesine büyük operasyon! Hepsi öldürüldü
Sınır ötesine büyük operasyon! Hepsi öldürüldü
GİRİŞ 23.01.2019 17:48 GÜNCELLEME 23.01.2019 18:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış


Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekâtında üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada; Irak kuzeyindeki Zap, Metina, Avaşin ve Haftanin'e 20-22 Ocak tarihlerinde hava harekâtı düzenlendiği belirtilerek, "Hava harekâtlarında, terör örgütüne ait silah mevzi ve barınaklar imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığındaki silahlı 21 bölücü teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir" denildi.

Tel Rıfat'taki terör hedefleri vuruldu

Afrin'de görev halindeki Türk askerlerine, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerce Tel Rıfat'tan yapılan taciz ateşine, bölgedeki Fırtına obüsleriyle karşılık verildi. Terör mevzilerinin vurulduğu kaydedildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Tel Rıfat'taki taciz ateşi sonrası terör örgütü PKK/YPG hedeflerinin vurulduğunu duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, "Afrin bölgesinde görev yapan unsurlarımıza PKK/YPG’li teröristlerce Tel Rıfat’tan yapılan taciz ateşlerine bölgede bulunan ateş destek vasıtalarıyla gerekli karşılık verilmiştir" denildi.

YORUMLAR 19
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd secimle başa gelmiş madurayı askeri darbeyle indirmek istiyor. Neden çünkü . Venezualanın zenginliğini sömüremiyor onun için bazı Venezualalı vatan hainleri de ABd yi destekliyor. Ben Burdan Madurayı destekliyorum Sayın Başkanım Allah yardımcın olsun.
    Cevapla
  • Ötüken 5 yıl önce Şikayet Et
    VUR! Mehmetim VUR! Allah icin ,Peygamber icin sehitlerimiz icinVUR!
    Cevapla
  • Süleyman Uysal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumları yapannların bir kısmının kimden yana olduğu belli damarlarında müslümanları ve Türkiyeyi düşünen bir kan değil domates hormonu dolaşıyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Heee,senin gibi muhteremleri kandırıyorlar.la boş boş konuşmadan önce azıcık araştır.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Terörist biter mi parayı verip satın alıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!