Canlı yayında açıkladı! Yüzlerce ihbar geldi

Bir televizyon programında canlı yayında gündeme yansıyan olay Türkiye’yi şoke etti. Programa katılan mağdur, 8 yıldır kayıp olan ablasıyla ilgili ilginç iddialarda bulundu.

Canlı yayında açıkladı! Yüzlerce ihbar geldi
Canlı yayında açıkladı! Yüzlerce ihbar geldi
GİRİŞ 24.01.2019 14:18 GÜNCELLEME 24.01.2019 14:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hafta içi her gün yayınlanan bir televizyon programında gündeme gelen olay Türkiye’yi şoke etti. 8 yıldır kayıp olan ablasını bulmak için programa katılan Özge Hanım, ''Ablamın Edirne - Uzunköprü’de alkollü bir müzikholde çalıştırıldığını duydum'' ifadelerini kullandı.

 

 

Özge Hanım, ablası Ö.Ç.’nin zihinsel engelli olduğunu ve bu müzikholde zorla tutulduğunu iddia etti.

Programda gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçildikten sonra Ö.Ç.’nin Edirne Uzunköprü’deki bahsi geçen müzikholde ‘komutan’ lakaplı C.E tarafından çalıştırıldığı tespit edildi. Programda tek mağdurun sadece Ö.Ç olmadığı, yüzlerce kişinin ihbarlarıyla ortaya çıktığı kaydedilirken özellikle savunmasız engelli kızları ağına düşürüp ve mekânında baskıyla fuhuş yapmaya zorladığı öne sürülen C.E. ile ilgili mağdurlar, yaşadıklarını gözyaşları içinde canlı yayında anlattı. Engeli iki genç kızın yakınları telefonda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

 

 

Ağına düşürdükleri kızların içeceklerine önce uyuşturucu madde ekleyerek etkisiz hale getirdiği, ardından boş senete imza attırdıkları programa bağlanan birçok kişi tarafından iddia edildi. Mağdurlar C.E’nin cezalandırılmasını istiyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • mekkeli yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    olayın en ilginç tarafı bu kadar ihbar tanık yapılanlar ortadayken emniyet hala neden harekete geçmiyor
    Cevapla
  • İkra! 5 yıl önce Şikayet Et
    Masum,savunmasiz,kimsesiz insanlari milyonlar önünde tehdit, kaba kuvvet santajla alikoyarak sindirecek kadar arsiz namussuz hadsiz olarak tehdit savuracak gücü yasalarin caydirici ve yeterli olmayisindan aliyor olmalilar namus yoksunlari.Sayin Esra Erol avukat Hülya hanım ve ekibine cok teşekkür ediyorum dik durusu ve bu hadsizlere haddini bildirdikleri icin.oyle bir ceza verilmeli ki toplumun ahlakini bozan ve bozma niyetinde olanlara ibret olsun.sayin savci ve hakimlere sesleniyorum;adalet...
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyleleri nefes almamalı
    Cevapla
  • Thu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'in kanunları yürürlüğe girmeli başka yolu yok
    Cevapla
  • altunay 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu engelli ve diğer çaresiz kızların hiç mi dewlikanlı gençleri veya yiğitleri yok mu. Adamın mekanını başına geçirsinler. Gerekirse defterini dürsünler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!