Genç kıza laf atıp, erkek arkadaşını döven 6 kişiye yeniden gözaltı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Burcu A.'ya (24) laf atıp, kendilerine tepki gösteren erkek arkadaşı Berati G.'yi (26) de tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınıp, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılan 6 şüpheli için Cumhuriyet Savcılığı'nca yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerden 3'ü dün akşam, 3'ü de bugün polis tarafından gözaltına alındı.

GİRİŞ 01.02.2019 16:49 GÜNCELLEME 01.02.2019 16:49
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Olay, 20 Ocak günü Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Erkek arkadaşı Berati G. ile bir alışveriş merkezine giden Burcu A.'ya 6 kişilik bir grup laf atınca tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirildi, Berati G. ile Burcu A. çay içmek için bir kafeteryaya gitti. Kafeteryadan çıkan çift, kendilerini bekleyen 6 kişinin saldırısına uğradı. Grup, Berati G.'yi tekme tokat döverken, Burcu A. ise erkek arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalıştı. Yere düşen erkek arkadaşının üzerine kapanan Burcu A. da vücüduna tekme darbeleri aldı. Çevredekilerin araya girmesiyle kurtarılan Berat G. ve Burcu A. çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından tespit ettikleri 6 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheliler, alınan ifadelerini ardından serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER YENİDEN GÖZALTINDA

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinin basına yansımasının ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin yakalanması için talimat verdi. Polis ekipleri, dün akşam 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Diğer 3 şüpheli de bugün yakalandı. 

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

YORUMLAR 55
  • mtdrgn 5 yıl önce Şikayet Et
    yine serbest bırakılır. adam bıçaklayan adam serbest bırakılmadımı?
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Onları serbest bırakan hakim hakkında hsk tarafından soruşturma açılmalı. Olay basına yansıyınca tekrar tutuklama kararı çıkıyor. Adaletin geldiği noktaya bakar mısınız? Hakkımızı medyada arar hâle geldik..
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    O kırmızılıyı bana verin erkeklik öğreteyim
    Cevapla
  • Orhangazili 5 yıl önce Şikayet Et
    Savclda terörist yandaşl,naslL serbest blrakabiyiyorsun,ortada suç var,kimsin sen savcl ermenimisin ve ya yahudi.Başkanlm naslL bir savcl atamlşln Orhangazime,yazlklar olsun.Nerede güvenlik nerede adalet.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle tipler malesef cok bizim ülkemizde. bu tipler icin özel dayak timi olmasi lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı