İzmir' in Buca ilçesi'nde bir kafede kadın çalışanları taciz ettiği iddiasıyla dışarı atılan bir kişi silahıyla geri dönüp dehşet saçarak 4 kişiyi yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

İzmir'in Buca ilçesinde, bir müşteri iddiaya göre alkollü olarak girdiği kafede iki kadına sözlü tacizde bulundu. İşyeri sahibinin durumdan haberdar olması üzerine şahıs işyeri çalışanları tarafından kafeden uzaklaştırıldı. Dışarı atılmayı hazmedemeyen şahıs bir süre  sonra elinde silahıyla kafeye geri döndü. Silahıyla kafede sağa sola ateş eden şahıs patron ve 3 çalışanı çeşitli yerlerinden yaraladı. Alkollü şahıs tehditler savurup olay yerinden uzaklaşırken bir kadın kurşunların hedefi olmaktan kaçarak kurtuldu. O dehşet anları kafenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Görüntülerden teşhis edilen şüpheli ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • halil 08.02.2019 08:42
    Idam..
  • Evet 08.02.2019 08:18
    Yarın serbest bırakılır
  • ülkem benim 07.02.2019 21:09
    artık yakalansa bile milletin bu tür mahlukların hak ettiği cezayı alacağına dair hiç umudu yok. maalesef cezalarımız caydırıcı değil. alkollü olması bile indirime giriyor komedi. içmesin, içiyorsa toplum içine girmesin.
  • Harun 07.02.2019 20:28
    Vay be, kendini ne erkek zannetmiştir şimdi. Silahsız dalsana dört kişinin arasına, korkak zavallı. Savunmasız insanlara silah savuran mahluklar dünyanın en aşağlık artıklarıdır.
  • Çiçek 07.02.2019 20:27
    Cezalar agılasmalı idam şart sapıklar cogalmadan tetbir alınmalı cezası ağır olmalı küçük çocuklara bile yanlış hal ve hareket yapanlar var
Daha fazla yorum görüntüle