Bakan Selçuk'tan heyecanlandıran öğretmen ataması açıklaması!

Çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Bursa'daki okul yöneticileriyle görüştü. Selçuk, öğretmen adaylarının yeni atama olup olmayacağı yönündeki sorusu karşısında, konuyla ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağını söyledi.

Bakan Selçuk'tan heyecanlandıran öğretmen ataması açıklaması!
Bakan Selçuk'tan heyecanlandıran öğretmen ataması açıklaması!
GİRİŞ 07.02.2019 22:58 GÜNCELLEME 07.02.2019 23:46
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Bakan Selçuk, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçti. Burada sınıfları gezen Selçuk, okulun projeleri hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

 

 

"AÇIKLAMAYI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPACAK"

Şubat ayı için yeni atama bekleyen ve günlerdir sosyal medyadan bu taleplerini yoğun şekilde dile getiren öğretmenler, Bakan Selçuk'a atama beklediklerini söyleyerek çiçek takdim etti.

 

 

Bakan Selçuk ise öğretmen atamasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konu hakkında açıklama yapacağını bildirdi.

YORUMLAR 37
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim sizi cok seviyoruz, umarim baskan 40 bin atama yapar....
    Cevapla
  • Bbb 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani destek olun
    Cevapla
  • Bbb 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kolaylik versin herkese.mudurumuzu de yalniz birakmayin.saygilar sunuyorum
    Cevapla
  • Tosun 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn bakanım 8 ,siniflarda yapacağınız labarotuar eğitimli lise sınavı ni ya tüm illerde uygulayın yada ayrımcılık yapıp pilot bölge seçersen bu yanlış yada iptal edin
    Cevapla
  • Iskender 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım bizler yibo da hizmet alımıyla çalışırken khk ile geçici olarak kadroya geçirildik çok teşekkür ederiz ancak biz çalışanların yaz aylarında boşta kalacağı duyumları alıyoruz efendim sizlerden ricamız bizlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi istiyoruz bizler bir birey olarak hepimiz bir ailleden sorumluyuz bizlerin yaz aylarında boşta kalmamız verilen kadroyla bağdaşmamaktadır saygılarimla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar