Uludağ'da korkunç olay! Valizini alan kaçtı

Uludağ'da gece güvenlik görevlileriyle kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Cinayetin ardından jandarma ekipleri 17 kişiyi gözaltına aldı. Birçok tatilci ise yaşanan olayın ardından gece yarısı ellerinde valizleriyle Uludağ'ı terk etti.

GİRİŞ 11.02.2019 07:56 GÜNCELLEME 11.02.2019 09:35
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Bursa'da Uludağ Birinci Oteller Bölgesi'nde, iki grup arasında çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişininde yaralandığı silahlı kavganın detayları ortaya çıktı.

 

 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kavganın, Uludağ'daki kış festivalindeki güvenlik görevlileri ile kayak kiralama işi yapan esnaflar arasında çıktığı öğrenildi. Çıkan silahlı kavgada kayak kiralama işi yapan 19 yaşındaki Yusuf Köse'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

17 KİŞİ GÖZALTINDA

Jandarma ekipleri, yaşanan olayın ardından özel güvenlik görevlilerinden ve kayak kiralama işi yapan esnaflardan oluşan 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 17 şüpheli, Uludağ Jandarma Karakolu'na götürüldü.

TATİLCİLER OTELLERİ BOŞALTTI

Yaşanan kavganın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20'ye yakın boş kovan ele geçirildi. Olayın yaşandığı yerin yakınındaki otellerdeki tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizler ile otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları görüldü. Jandarma ve Özel Harekat ekipleri, uzun namlulu silahlarla çevrede aldığı güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirttiler. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

YORUMLAR 49
  • ATILLA TURK 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin ic islerim bakanimiz su turizimdeki mafyalari derebeyler haraccilari rantcilari ihaleye gireceklere gözdagi vereneleride artik bir görsen bunlarada acima bunlar insanlarin ekmeginle oynayanlar is disiplini bilmeyen sadece kabadayilikla elde edilenlere devlet olrak el koyup mali gaspedilenlere paylastirin
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelene silah cekiyorlar anlamadim gitti bu silahlari bu cahillerin eline kim veriyor Allah askina devlet su silahlari toplasin artik
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Acilen iş disiplini kontrol mekanizması oluşturulması gerekir. İş yapanlar memnun değilse kavgaya gerek yok defolsun gitsin. Yok iş yapacak ise adam gibi iş yapılsın. Güvenlik görevlilerini hesaba almayanlar kendi güvenliğinden sorumlu. Bütün insanların tatilini zehir eden alçaklar şiddetle ceza almalı. Kötü reklam oldu. Artı boşa harcanan masraf ne olacak ha? Neden saygılı olmuyoruz neden uslu durmuyoruz! Ekonomi kötü diyenlere sözüm şu; ekonomi iyi olduğu için AZDIK ! ALLAH'TAN CC KORKMAK GEREK.
    Cevapla
  • huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    20 yildir turizmin icindeyim. bir cok yerde ayni seyler sozkonusu. Isim de vereyim, bir zatihi bildigim bodrum ve marmaris'te carsilarda dogu ve guneydogulu (guneydoguluyum) mafyalasmis asiret uyeleri var. isyerlerinin arasindaki diger esnaflari, allem edip gullem edip oradan kaciriyorlar. sonra dukkanlari kendileri aliyorlar. ardindan da turistleri kazik kiskacina aliryorlar. bununla ilgili uzun uzun makaleler yazabilirim
    Cevapla
  • huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    haberin detaylarini okurken utandim. balik bastan kokmus. uludagdaki isleri o esnaflara veren sistem incelenirse ortaya bir cok foya cikacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti