Öğrenci anneleri Aksaray Üniversitesi'nde kampüsü gezdi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençlerin hangi ortamlarda eğitim aldığını öğrenci annelerine tanıttı.

Öğrenci anneleri Aksaray Üniversitesi'nde kampüsü gezdi
Öğrenci anneleri Aksaray Üniversitesi'nde kampüsü gezdi
GİRİŞ 22.02.2019 15:15 GÜNCELLEME 23.02.2019 15:56

Akademisyenler, idari personel ve öğrencilerle sık aralıklarla buluşan ve hasbihal toplantıları gerçekleştiren Rektör Şahin, bu sefer öğrenci annelerini kampüste ağırladı.

İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Abdullah Aydoğdu’nun annesi Nesrin Aydoğdu, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Esra Öztürk’ün annesi Nuran Öztürk ve yine Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Aytekin Şen’in annesi Furmiye Şen, Öğretim Görevlisi Ahmet Duman mihmandarlığında sabah saatlerinde kampüse geldi. 

Yeni yapılan binalar, derslikler, yeşillendirilen alanlar, akıllı bisiklet istasyonları, kütüphane... Çocuklarının kampüste sürekli bulunduğu mekânları gezen, hangi ortamlarda ders aldıklarını gören ve kampüsü tanıyan anneler, öğle saatlerinde Rektör Şahin’le makamında görüştü. 

 

 

Gençlerin nitelikli bireyler olmaları adına yapılan çalışmalara dair bilgiler veren Şahin, “Biz, öğrencilerimizin hem akademik olarak donanımlı, hem de milli-manevi değerlerini bilen, kültür-sanatla ilgili bireyler olmasını önemsiyoruz.

Onlar için neler yaptığımızı doğrudan annelerine anlatmak ve bu manadaki heyecanımızı paylaşmak istedik. Davetimizi kırmayarak kampüse gelen velilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Aydoğdu, Öztürk ve Şen, makamdaki toplantının ardından, ASÜ yönetimi ile birlikte öğrenci yemekhanesinde öğle yemeği yedi. 

 

 

Çocuklarının, günün büyük kısmını geçirdikleri yerleri görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden anneler, “Sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz” dedi. Şahin, benzeri etkinliklerin süreceğini kaydetti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı