Soylu'dan PKK'yı titretecek haber: Yeni yazılım geliştirdik...

İçişleri Bakanı Soylu, ''İnsansız hava aracına bir yazılım geliştirdik. Bundan sonra onların dağlarda yürümesi dahi mümkün olmayacak, kafalarını bile çıkaramayacaklar. Son iki ayda teslim olan PKK'lı terörist sayısı 42. Bunların 27'sini ikna ederek getirdik'' dedi.

GİRİŞ 03.03.2019 12:52 GÜNCELLEME 03.03.2019 15:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polatlı'da STK temsilcileri, muhtarlar ve oda başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Soylu, programda konuşma yaptı. 

Bakan Soylu yaptığı konuşmada, ''İnsansız hava aracına bir yazılım geliştirdik. Bundan sonra onların dağlarda yürümesi dahi mümkün olmayacak, kafalarını bile çıkaramayacaklar'' dedi. 

 

 

Soylu ayrıca, ''2017 ve 2018 yıllarında toplam 294 kişi PKK'ya katılmış. Teslim olanların sayısı toplam 800 kişi. Bu teslim olan 800 kişinin de 350 kişisini aileleriyle konuşarak ikna yöntemiyle getirdik. 2019 için teslim olan PKK'lı terörist sayısı 42. Bunların 27'sini ikna ederek getirmişiz'' diye konuştu. 

 

 

 

YORUMLAR 40
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Çalışmalar Hafife alınmayacak kadar Çok başarılı. Gurur duyuyorum.
    Cevapla
  • Ekrem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin ben bu terör olaylarını 25 sene önce söylüyordum Neden biz PKK'yı bekliyoruz biz onlara saldıralım diyordum ama şimdi benim içimden geçeni Siz yaptınız Allah sizden razı olsun
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım eskiden telgırafın tellerine kuşlarmı konar denirdi... biz şimdi yazılım yerıne kuşlarımıza ne konduralım ki caydırıcı olsun?
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapma Bakanım? durup dururken bu yazılımda nereden çıktı! pkk,nın kankileri Zillet ittifakı çok üzülecek!...yemeden içmeden kesilecekler! :))
    Cevapla
  • diger Vatandas. 5 yıl önce Şikayet Et
    erdogan sonrasi gormek istedigim cb sizsiniz sayin soylu...
    Cevapla
  • Somuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır bu nerden çıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti