Aracını sanayiden aldı, test sürüşünde dere yatağına uçtu

İstanbul Kağıthane'de otomobil tutkunu genç, feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobillere olan tutkusu ile tanınan Vedat Gülbey'de geriye sosyal medya hesabından paylaştığı hız videoları kaldı.

Aracını sanayiden aldı, test sürüşünde dere yatağına uçtu
Aracını sanayiden aldı, test sürüşünde dere yatağına uçtu
GİRİŞ 04.03.2019 15:07 GÜNCELLEME 04.03.2019 16:01
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kağıthane'de tamiri yapılan aracını sanayiden alarak test sürüşüne çıkan genç, dere yatağına uçtu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, hayatını kaybetti. Otomobillere olan tutkusu ile tanınan Vedat Gülbey'de geriye sosyal medya hesabından paylaştığı hız videoları kaldı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, bir araç galerisinde çalışan 24 yaşındaki Vedat Gülbey sanayide parçası değişen aracını test etmek için Maslak’ta test sürüşüne çıktı. Aracın kontrolünü kaybeden Gülbey, Kağıthane'de dere yatağına uçtu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, genci araçtan çıkardı. Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırılan Gülbey, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerindeki ekipler kullanılamaz halde olan aracı bulunduğu yerden çıkararak inceleme başlattı. 

 

 

''BARİYER OLMADIĞI İÇİN UÇARAK KANALA DÜŞÜYOR'' 

Vedat Gülbey’in arkadaşı Yener Ünsal olayı anlatırken, “Araç şurada dengesini kaybediyor. Burada da gördüğünüz gibi bariyer olmadığı için uçarak kanala düşüyor. Kendi arabası, teste çıkıyor araçla. Sanayide birkaç parçası değişmiş. Test sırasında da dengesini kaybedip uçuyor. Genç bir arkadaşımızdı.” ifadelerini kullandı. 

Çevresinde otomobillere olan tutkusu ile tanınan Vedat Gülbey'de geriye sosyal medya hesabından paylaştığı hız videoları kaldı.

YORUMLAR 29
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    değdi mi be kardeşim, hız dediğin nedir
    Cevapla
  • Aşık Ferrari 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının canını alamadan kendi canını kaybetmiş. Allah taksiratını affetsin.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin her canlı olumu tatacaktır ama
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    vakti dolmus gerisi BAHANE
    Cevapla
  • MESUTTO 5 yıl önce Şikayet Et
    neyseki e5 te hız yapıp baskasının da canını yakmamıs sadece kendi canı yanmıs yapacak bır sey yok ne diyoruz ASIRI HIZ OLDURUR...! işte ispatı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...