Kılıçdaroğlu kendini rezil etti! Büyük tepki gördü...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamalarla yine şekilde gündeme oturdu...

Kılıçdaroğlu kendini rezil etti! Büyük tepki gördü...
Kılıçdaroğlu kendini rezil etti! Büyük tepki gördü...
GİRİŞ 05.03.2019 14:20 GÜNCELLEME 05.03.2019 14:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Haber7

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sancaktepe'de STK Temsilcileri, Meslek Odaları ve İş İnsanları Buluşması'nda konuştu. 

''KAZANACAKSIN, 27 YILDIR SANCAKTEPE'DESİN''

 

 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, ''Genç bir arkadaşımız, heyecanlı arkadaşımız Özgen Nama.. 'Belediyeyi aldığımız taktirde' diye bir cümle kullandı sayın Nama... Kazanırsam diye bir şey yok. Kazanacaksın. 27 yıldır Sancaktepe'desin.'' ifadelerini kullandı. 

''MUHARREM İNCE'NİN BAŞARI HİKAYESİ YOK'' 

Akşam saatlerinde ise Habertürk'de Didem Arslan Yılmaz sunduğu canlı yayın programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a Muharrem İnce'yi neden aday göstermediniz" sorusuna. ''Ne belediye başkanlığı vardı. Ne de başarı hikayesi'' sözleriyle cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINA TEPKİLER GELDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu iki açıklaması da başta kendi seçmeni ve partilileri olmak üzere sosyal medyada vatandaşlardan büyük tepki gördü. Kendisinin CHP Genel Başkanı olmadan önce hiçbir başarısı olmaması CHP Genel Başkanı olduktan sonraki süreçte de hiçbir seçim kazanamamasını gözardı edemeyen vatandaşlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Vatandaşlar 'Senin ne başarın vardı?', 'Senin belediye tecrüben mi vardı?'. 'Her seçimi kaybettin, şimdi kazanabilmek için teröristlerle bile beraber çalışıyorsun', 'Senin arkanda hangi başarı hikayesi var' şeklinde tepki gösterdi. 

YORUMLAR 6
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    catlasanızda patlasanızda imamoglu
    Cevapla
  • Özgür t. 5 yıl önce Şikayet Et
    Çatlasanda patlasanda imamoğlundan anca cacık olur...
    Cevapla
  • Kemal özdemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir şey bulamadınız bunumu eştiriyorsunuz
    Cevapla
  • Selami 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadinda siyonistlerle yaptığı pazarlık kaset olayı ile başladı. yıllardır askeri darbeler oldu. ülkeye ne getirdi. koskoca bir külfet. saflığı ön planda olan köylü Mehmet ağa ne anlar bu işlerden. tüm elbirligi ile insanları avuttular. özgürlük hayalleri ile uyuttular. satın alınmış provatörler sayesinde takımı tutar gibi adam tuyturuldu.olmadı. kriptolar ile önceden kendilerince fişlenen devletçi ve milletci olan adamlarına eziyet ettiler küstürdüler. olmadi. mit içerisindeki bir grup olayı farketti tespit etti. bu hainlerde tertip çok müslüman uyanık olacak durum budur.
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    tam tiyatrocu olcakmis bumu ülke yönetcek Ällah askina .
    Cevapla
  • trs 5 yıl önce Şikayet Et
    en buyuk basarısı SGK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?