Romanlar isyan etti: 5 yıldır yüzümüze bakmadın şimdi...

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, Romanların sorunlarıyla ilgili yaptığı toplantıda “Romanları görmezden gelmek 16 milyona haksızlık olur” çıkışı yaptı. Ancak İmamoğlu, 5 yıldır görev yaptığı Beylikdüzü’nde Romanları görmezden geldi.

Romanlar isyan etti: 5 yıldır yüzümüze bakmadın şimdi...
Romanlar isyan etti: 5 yıldır yüzümüze bakmadın şimdi...
GİRİŞ 06.03.2019 11:34 GÜNCELLEME 06.03.2019 11:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

3 bin 500 Roman vatandaşın yaşadığı bölgede çocukların ve ailelerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak bir proje üretemeyen İmamoğlu, Roman aileleri kendi kaderlerine terk etti. Romanların oturduğu semtteki küçük park bile kullanılmaz hale geldi.

 

 

Defalarca belediyeye gittiklerini ancak dikkate alınmadıklarını söyleyen Roman vatandaşlar kendilerine ikinci sınıf insan muamelesi yapıldığını belirterek ''İmamoğlu semtimize hiç bir çalışma yapmadı. Her yer dökülüyor. Şimdi 'Roman vatandaşlar canımız, oylarına talibiz' diyor. 5 yıldır neredeydi'' diye isyan etti.

IŞIK: UTANDIRAN GÖRÜNTÜLER 1 NİSAN'DA BİTECEK

 

 

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık ise konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamasında, ''1 Nisan itibariyle yapacağımız ilk iş, Roman kardeşlerimizin yaşadığı o alana, Beylikdüzü'nü utandıran görüntülerden kurtaracak çok fonksiyonlu bir park ve yaşam alanı yapmak olacak'' diye konuştu. 

YORUMLAR 19
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim neye layıksa onunla yönetilir.Demekki insanlar eski iski skandallarını çöp dağlarını özlemiş yakında belediye kadrolarınada pkklılar doldurulur e nede olsa hdp=pkk bunları boşunamı destekledi
    Cevapla
  • Hadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yallah gidin Romanya’ya madem begenmiyorsunuz
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Makariosun Heykelini İstanbul_Beylikdüzüne diken bir Adamı İstanbula Aday göstermek Türk Milletine hakarettir!.nokta
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlunun ; Fatih Sultan Mehmet Camisinin önündeki Beylikdüzü Halkının Meydanını Otopark,a çevirip Beylikdüzü spor kulübü adına Haraç kesmesi ve Ak partinin projesi olan Yaşam vadisine Makariosun Heykelini dikmesinden başka ne Projesi var!?.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    chp hep aynı değişmedi kırmızı çizgileri olan irtica diye isimlendirdikleri ve en sevmedikleri vaziyetler olan İslami değerler söz konusu olunca bir tiyatro sanatçısı gibi Camiye de giderler zikirde çekerler türbanda takarlar hatta radikal mahallesinde şeriat bile getireceklerini vaad ederler ta ki seçim ertesi sabahına kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu