Beykoz’da bir minibüs sokak köpeğine çarparak kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olay, İstanbul Beykoz Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir minibüs sokak arasında hızla ilerlerken karşısına çıkan köpeği acımasızca ezdi. Köpeği ezmesinin ardından arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokakta bulunan 3 köpek gurubundan biri, hızla gelen minibüsün önüne geçiyor.

Daha sonra minibüs köpeği ezerek üstünden geçiyor, köpek çarpmanın etkisi ile bir süre yerden kalkmakta güçlük çekiyor. Bu sırada minibüs arkasına bile bakmadan olay yerinden hızla uzaklaşıyor. 

Olayı duyan çevredeki bazı vatandaşlar köpeği hemen veterinere götürdü, yaralı köpek tedavi altına alındı. Köpeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vücudunda her hangi bir yara olmadığı öğrenildi. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Emre 13.03.2019 12:38
    Adam ne yapsın arkadaş. Yavaş yavaş gidiyor. araçtan inse köpek ısırıp yaralayacak. inmese ısırıp lastiği patlatacak ki köpeklerin öyle yeteneği vardır. Ayrıca köpekler saldırı anında bile savunma yapmasını bilen canlılardır. o yüzden yara almamıştır.
  • Göksel 13.03.2019 11:13
    İyi de köpek minibüse havlıyor hatta önüne çıkarak durdurmaya çalışıyor minibüs yavaşlıyor köpeğe fırsat veriyor köpekte habire saldırmaya çalışıyor, ne yapsaydı minibüs şöförü? köpeğin sakinleşmesini mi bekleseydi? Geçen bana da oldu böyle, köpek havlayıp başka bir yere gideceğine arabanın yolunu kesmeye çalışıyordu, zor durdum. Kornayla falan korkuttum öyle kaçtı, orada adam korna da çalmıştır ama köpek tınlamamıştır.