Kanlı saldırı sonrası Ekşi Sözlük'te skandal nefret sözleri!

Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen saldırıda en az 40 kişi hayatını kaybederken, Türkiye'deki İslam düşmanları da Ekşi Sözlük üzerinden nefret saçtı.

GİRİŞ 15.03.2019 12:27 GÜNCELLEME 15.03.2019 17:50
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Dünyanın uç noktasındaki ülke Yeni Zelanda'da, cuma namazı vaktinde iki camiye düzenlenen saldırılarda, şu ana kadar 40 kişi hayatını kaybetti. 20'si ağır 48 kişi de yaralandı. 

 

TÜRKİYE'DEKİ İSLAM DÜŞMANLARI DA KAFALARINI ÇIKARDI

Saldırıya Türkiye ve dünyadan çok sayıda tepki gelirken, ülkemizdeki bazı İslam düşmanları olaydan kendine vazife çıkardı. Ekşi Sözlük'te 'mukemmeligindayanilmazhafifligi' kullanıcı adıyla yazan bir kişi, saldırıyla ilgili açılan konu başlığına saldırı anının videosunu kastedip "Videoyu izlerken keşke Türkiye'ye gelip bu cuma günü camileri temizleseydi diye iç geçirdim." yorumunu yaptı. 

 

 

Diğer bir kullanıcının ise, "Müslüman ülkelerde her ay kiliselere düzenleniyor bu tür saldırılar. Ayrıca ölen Müslümanlar adına mutlu olmalısınız cennete gidecekler" diyerek kin kustu.


 

EKŞİ SÖZLÜK'TEN AÇIKLAMA GELDİ 

Paylaşımlar sonrası büyük tepki ve şikayet gören Ekşi Sözlük'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi. 

İşte Ekşi Sözlük'ten yapılan o açıklama; 

YORUMLAR 135
  • ebubekr 5 yıl önce Şikayet Et
    alçağın biri de hr ay kiliselere saldırı yapılıyor demiş ulan alçak 500 yıl balkanlarda kalan osmanlı kaç kişiyi baskı altın aldı. Günümüz suriyesinde adı duyulmadık pagan köyleri savaş olunca ortaya çıktı hristiyan arapların varlığı ortaya çıktı. İslam aleminde bir kiliseye bile saldırı olmaz yapanlar da mossad ajanlarıdır.
    Cevapla
  • Paşa 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Ayasofya'da namaz kılsak yırtılma dık yeni kalmayacak arkadaşlar bugün gelip de zulüm değildir Bir Delinin kurşunu dur diyor yahu Siz Deli misiniz deli olan siz misiniz Cihat zamanı değildi Bugün ne zamanıdır Fakat bugün Cihat Sadece kafa kesmek değildir Biz bunu unuttuk bugün Cihat gerekirse tweet atmaktır gerekirse çıkıp savaşmaktır
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun icin de bir is var Dünyanin öbür ucunda bi Ingiliz Müslümanlara terör yapiyor .Aslinda cok Müslüman Ülke Ingilizlerin Kolonisi durumun da TC ile hic bir alakasi olmayan bir kisi ve Türkiyeyi ve Sayin RTE ni tehdit ediyor ve Almanya basbakanini tehdit ediyor biraz garip deyilmi.
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra ekşi sözlük kullanmak, hesabı kapatmamak müslüman düşmanlığıdır nokta lafı uzatmaya gerek yok
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    ekşi sözlük kullanmak bu saatten sonra müslüman düşmanlarının ekmeğine yağ sürmektir nokta. lafı uzatmaya gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu