Gökçek'ten Yıldız Tilbe'nin 'Ayasofya' sözlerine destek!

Melih Gökçek, ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin "Ayasofya ibadet açılsın" sözlerine destek vererek "Alkışları hak ettin yi̇ği̇t sanatçı, herkes alkışlasın lütfen." yorumunda bulundu.

Gökçek'ten Yıldız Tilbe'nin 'Ayasofya' sözlerine destek!
Gökçek'ten Yıldız Tilbe'nin 'Ayasofya' sözlerine destek!
GİRİŞ 18.03.2019 10:18 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:22
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Yeni Zelanda'daki terör saldırısının ardından, katliamcının mesajlarında Ayasofya'ya da yer vermesi büyük tepki çekti. Şarkıcı Yıldız Tilbe de Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması gerektiğine yönelik paylaşımlarda bulundu. Tilbe paylaşımlarında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ayasofya ibadete açılsın. Ayasofya'nın öyle kapalı kalması için hiçbir sebep yok, fakat ibadete açılması için başta Fatih Sultan'ın vasiyeti ve Müslüman aleminin isteği ve bir sürü sayamadığım nedenden dolayı ibadete açılmalı. Açılsın, izin mi alacağız. Valla bak, büyük bir törenle açalım, bütün ülkelerin büyükleri gelsin, yemekler dağıtılsın , Kuran-ı Kerim okunsun, çok güzel olur. Bütün Osmanlı'nın ve gelmiş geçmiş bütün vatan şehitlerinin ruhu şad olur"

MELİH GÖKÇEK'TEN PAYLAŞIMLARA DESTEK GELDİ

Yıldız Tilbe'nin Ayasofya paylaşımlarına eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten de destek geldi. 

Melih Gökçek'in açıklaması şöyle:

"Yıldız Ti̇lbe, bayan sanatkârların gözü en karası, en yi̇ği̇di̇... Doğru bi̇ldi̇ği̇ni̇ söylemekten zerre çeki̇nmeyecek kadar cesur. İşte Ayasofya i̇çi̇n söyledi̇kleri̇ ve tepki̇ koyanlara verdi̇ği̇ cevap... Alkışları hak ettin yi̇ği̇t sanatçı, herkes alkışlasın lütfen." 

 

 

YORUMLAR 48
  • Cafer58 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençliğimin efsanesidir yıldız tilbe hanfendi.
    Cevapla
  • yüksekovalı kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde değerli sanatçıyı fikrinden dolayı alkışlıyoruz destek veriyoruz
    Cevapla
  • Soran Çıkar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'nın ibadete açılması şu an erken! Ne zaman İslâm Birliği sağlanır, Ümmeti Muhammed bir ve beraber olur, halifesini seçer veya Türkiye Süper Güç olur o zaman Ayasofya ibadete açılır. Eğer şimdi açılırsa 5 milyara yakın Hristiyan Türkiye'ye savaş açar, ambargolar koyar, dolar çok yükselir, hayat durur, Türkiye krizden krize sürüklenir, çok zarar görür... Akıllı mantıklı olmak lâzım... İbadet etmek isteyene Rabbimiz yeryüzünü mescid kılmıştır. Her yerde ibadet yapılabilir...
    Cevapla
  • hasan Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    işte gerceleri söyleyebilcek kadar cesatreti olan sanat camiasında yıldız tilbe kadar kaç kişi var tebrikler yıldız tilbe
    Cevapla
  • Can Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    sabirsizlikla bekleyecegiz acilir insaallah. acarsa da yine cumhur ittifaki acar.. digerlerinin gorevi kapatmak zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler