Uysal: Büyükçekmece sadece bir ilçe değildir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, ilçe teşkilatında yıllardır hizmet veren eski yeni tüm teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Uysal: Büyükçekmece sadece bir ilçe değildir
Uysal: Büyükçekmece sadece bir ilçe değildir
GİRİŞ 26.03.2019 11:59 GÜNCELLEME 26.03.2019 15:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Konuşması alkışlarla sık sık kesilen Başkan Uysal, “Bu dönem inşallah 25 yıldır ‘Hizmet Belediyeciliği’nin uğramadığı Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceğiz. Bu seçimde, 31 Mart Yerel Seçimleri’yle Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceksek sizlerin geçmişteki emekleriyle başarmış olacağız. Geçmişte verdiğiniz emeği unutamayız. Birlikte kazanacağız” dedi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 5 gün kala temposunu daha da arttırarak mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gün içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir dizi programa katılan Uysal, öğleden sonra da Öztiryakiler Fabrikası’nda bine yakın çalışanla bir araya geldi. Bakan Murat Kurum’un da katıldığı fabrika ziyaretinde Uysal Büyükçekmece projelerini anlatarak çalışanlardan yerel seçimler için destek istedi.

Başkan Uysal gün içinde yoğun olarak sürdürdüğü seçim çalışmalarının ardından yıllardır AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatında görev alan binin üzerindeki partili ile bir araya geldi. Büyük buluşmaya AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ile AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik de katıldı.

 

 

''EMEĞİNİZ UNUTULAMAZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ''

Konuşması alkışlarla ve tezahüratlarla sık sık kesilen Başkan Uysal, “Bu dönem inşallah 25 yıldır ‘Hizmet Belediyeciliği’nin uğramadığı Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceğiz. Bu seçimde, 31 Mart Yerel Seçimleri’yle Büyükçekmece’nin kaderini değiştireceksek sizlerin geçmişteki emekleriyle başarmış olacağız. Geçmişte verdiğiniz emeği unutamayız. Biz, 250 bin nüfuslu 174 bin seçmeni olan bir ilçede kazanacağız diyorsak sadece ilçe yönetimimizdeki, kadın kollarımızdaki, gençlik kollarımızdaki 25’er kişilik yönetim kurulu ile değil, mahalle başkanlarımızla, partililerimizle ve gönüllülerimizle kazanacağız. Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı. 

''BÜYÜKÇEKMECE SADECE BİR İLÇE DEĞİL''

Büyükçekmece’yi sadece İstanbul’un 39 ilçesi arasında görmediklerini belirten Başkan Uysal, “Haritayı önümüze koyduğumuzda Büyükçekmece, Avrupa Yakası’nın merkezi olabilecek bir ilçedir. Büyükçekmece’ye, İstanbul’da birkaç tane ayrı merkez olacaksa o merkez sorumluluğu görevini üstlenecek bir ilçe olarak bakıyoruz” dedi.

''SONUCU EN ÇOK MERAK EDİLEN İLÇE''

Türkiye’de seçim sonuçları en çok merak edilen ilin İstanbul olduğunu belirten Başkan Uysal, “İstanbul’da da seçim sonuçlarının en çok merak edilen 5 ilçesinden biri de Büyükçekmece’dir. Seçim sonucunun merak edildiği ilçemizde herkes işini biraz daha sağlam tutmalıdır. Büyükçekmece’de iyi bir noktadayız. Biz Büyükçekmece’yi kazandık ama belgesini Pazar günü alacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızla güzel netice aldık. Tam neticeyi almak için de 5 gün kaldı. Bugünden sonra herkes daha önce çalıştığı tempoyu biraz daha arttırsın” diye konuştu.

''EN ÇOK ÇALIŞAN ADAY OLACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM; ÖYLEYİM''

AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı ile yaptığı ilk toplantıda söylediği bir sözü de hatırlatan Başkan Uysal, halkın AK Parti’ye verdiği destekten neden vazgeçmediğini şu şekilde açıkladı:

''29 Aralık'ta Büyükçekmece adaylığım açıklandıktan sonra 30 Aralık’ta ilçe yönetimimizle toplantı yaptım. O toplantıda 39 ilçe belediye başkan adayı içerisinde en çok çalışan olacağımı söylemiştim. Şuanda öyleyim. Görevimizi en iyi şekilde yapabildik diyorsak, gerisi nasip. Ayrıca kazandıktan sonra da daha çok koşturacağım. 17 senedir bu millet bunun için bize destek veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bu millet 25 senedir bunun için bize destek veriyor. Bu milletin feraseti o kadar yüksek ki, samimi olanı ve samimi olmayanı çok güzel bir şekilde görüyor. Samimi olduğumuz zaman da hiçbir şey kaybetmeyiz.'' 

''BÜYÜKÇEKMECE'NİN MAĞDURİYETİ HERKESİN GÜNDEMİNDE''

Şimdiye kadar yapılanlarla zorun başarıldığını vurgulayan Uysal, “Büyükçekmece 25 yıl boyunca belki hizmet alamadı ama Cumhurbaşkanımızdan bakanlarımıza, Büyükşehir Belediyesinin tüm bürokratlarına kadar Büyükçekmece’nin mağduriyetleri herkesin gündemine girdi. İnşallah kazanırsak 5 yıl içinde tamamını çözeceğiz” dedi.

''MEHMET MUŞ: SÜREKLİ KAMUOYU YOKLAMASI YAPTIRIYORUZ''

Büyük buluşmada konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da, Büyükçekmece’de sürekli kamuoyu yoklaması yaptırdığını belirterek, “Hiçbir dönemde Büyükçekmece’de görmediğimiz oy oranını bu yerel seçimlerde aldığımızı söyleyebilirim. Bu büyük ailenin geniş bir etki alanı var. Tüm teşkilatımızdan kalan günler için maksimum emek ve gayret istiyorum. Karşımızda sadece kaybettirmek üzerine kurulu bir yapı var. Buradaki asıl mesele Türkiye’nin küresel anlamda büyük güç olmasını engellemeye çalışıyorlar. Büyükçekmece adayımız ile CHP’nin adayını kıyaslayabilir miyiz? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını, Büyükçekmece’ye aday olarak gösterdik. Büyükçekmece’ye verdiğimiz önem ortada. Büyükçekmece’de yaşanan agresifliğin, korkunun ve endişenin arkasında kaybetme korkusu var. Zaten 25 yıldır Büyükçekmece’ye hiçbir şey katamamış bir belediye var, bunu 30 yıla çıkarmak istiyor. Buna izin vermeyeceğinizi umuyorum” diye konuştu. 

YORUMLAR 11
  • Berke Tevfik 4 yıl önce Şikayet Et
    25 senelik sahilin hala temizlenememesi denizin hala bu kadar kötü olması ve giremememiz, hastahanenin tadilatının bitmemesi tam içler acısı çeken büyük çekmeceye inşallah güzellikler getirirsiniz ak parti
    Cevapla
  • Yahya kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiyle bu milletin yüzü güldü. Gerçek hizmetle tanıştı, mağduriyetler giderildi.
    Cevapla
  • Kemal yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti alacak 25 yıllık hizmet devam edecek.
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehiri metropol şehir haline getiren Sn Mevlüt UYSAL a simdide hayirli ugurlu olsun. Buyukcekmece bir sonraki secime kadar daha da guzellesecek. Yaparsa Ak parti yapar.
    Cevapla
  • Efdâl 5 yıl önce Şikayet Et
    Buyukcekmece'mizin kaderini biz değiştireceği bizimle can bulacak bizimle hizmet görecek.Daima yanındayız Mevlüt Uysal!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı