Terör örgütü PKK'nın elebaşı Cemil Bayık’ın yakın adamlarından Rıza Altun ve beraberindekilerin Kandil’e yapılan hava harekatında vurulmasının ardından bir açıklama yapan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "Bu haberde özgüven var Tam bağımsız güçlü Türkiye’ var” dedi.

Sosyal medya hesabı twitter adresinden bir açıklama yapan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "Bu haberde özgüven var. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye var, Bu haberde Milli Teknoloji Hamlesi var. Milli Teknoloji Hamlesi'nin her adımı başarıya, huzura, bağımsızlığa atılıyor. Güvenlik güçlerimize dua ve şükranla…" dedi.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • halil ibrahim 29.03.2019 10:13
    RABBİM ordumuzu ve milletimizi her daim korusun ALLAHIM bilinçli imanlı namazlı hem ilme hem de bilime önem veren evlatlarımız olsun RABBİM bizleri salihlerle iyilerle beraber eylesin elleriniz dert görmesin şehitlerimizin ruhu şad olsun birer Fatiha okuyalım Şehitlerimizin hepsine Amin
  • Hıdır BUDUR 28.03.2019 17:09
    ŞÜKÜRLER OLSUN..Türkiye artık "Eskiden Batman'da konuşlu İsrail HERON'larına bağımlı kalıp, Orda arızalı diye yan yana bekletilen HERON / İHA'ları yanında güneşlenen İsraillilere " - Hadi şunları faal edin diye yalvarmaktan" kurtulup milli bir kafa ile İHA ve silahlı İHA'lara kavuştu. ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN...
  • Bitsin! 28.03.2019 16:29
    Yeter artık artık bu ülkeye verdikleri zarar. Kürdistan diye kürtlerin evlatlarını yok ediyorlar. Vatan haini yapıyorlar. Hala anlayamadılar mı? bu oyun dış güçlerin tuzağı.
  • konuk 28.03.2019 09:28
    helal olsun kahraman ordumuz. vursun bütün hainlere
  • Simyaci 28.03.2019 08:49
    Ya tsk bi alemsin bayram yaptiriosun bize bayram gelmeden, ellerin dert görmesin.
Daha fazla yorum görüntüle