Teröristbaşı Karayılan'dan 'Millet ittifakına' oy çağrısı

Teröristbaşı bebek katili Murat Karayılan terör örgütünün yayın organında seçmene çağrı yaptı. Karayılan, sözde millet ittifakını işaret edip, CHP, İyi Parti, HDP ve Saadet adaylarına oy istedi.

GİRİŞ 29.03.2019 17:25 GÜNCELLEME 30.03.2019 13:29
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın ele başı Murat Karayılan, seçimlere iki gün kala eli kanlı terör örgütünün seçim kararını açıkladı. 

 

 

"AK PARTİ VE MHP'YE VERİLEN HER OY PKK'YA SIKILAN MERMİDİR"

Karayılan, "Erdoğan, Kandil ve Şengali yok edeceğini söylüyor. AK Parti-MHP'ye verilen her oy bize (PKK'ya) sıkılan bir mermidir. Aday göstermediğimiz yerlerde 'halkımız' kime oy vereceğini bilmektedir.

 

 

"SÖZDE MİLLET İTTİFAK'INI İŞARET ETTİ"

Bizim adayımız yok onun için sandığa gitmemek çok yanlıştır. Gitmemek, oy kullanmamak AKP'ye oy vermek demektir. Dolayısıyla asla olmamalıdır. Yanlıştır. Kimin seçilip seçilmemesi önemli değil, önemli olan faşist dalganın yayılımını engellemektir. Faşizm, iktidar dalgası var bunu kırmak ve karşı durmak lazım. Muhalif kesimler var bu illaki ittifak yapmaya gerek yok. Bu devrimci, demokratik bir tutum gereği yapacağını yapmadır." dedi.

YORUMLAR 120
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler hala konuşuyor ya.
    Cevapla
  • memiş 5 yıl önce Şikayet Et
    size oy teyil kurşun lazim
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yılan hangi delikten konuşuyor anlamadım...çıkmış rahat rahat röpörtaj veriyor...bunun yerini neden tespit edemiyoruz anlamadım...bu iş bu kadar kolay olmamalı...devletimiz bu yılanın başını ezmeli....
    Cevapla
  • 0606 5 yıl önce Şikayet Et
    50 mermi de ben sikacam pkk.ye yarın.' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
    Cevapla
  • Can Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Amanha !.. bunlarin destek ve oy istedigi ittifaktaki partilere kim olursa olsun degil oy yakin durmak bile buyuk vebal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı