PKK'da büyük panik! Durma noktasına geldi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), PKK'ya karşı yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü başarılı operasyonlar bölücü terör örgütünde paniğe neden oldu. Terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan, örgütteki çözülmenin önüne geçmek için daha önce talimatını verdiği "ölüm orucu" eylemlerinden vazgeçilmesini istedi.

PKK'da büyük panik! Durma noktasına geldi
PKK'da büyük panik! Durma noktasına geldi
GİRİŞ 02.04.2019 16:23 GÜNCELLEME 02.04.2019 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, TSK'nin son dönemde  yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü nokta operasyonlar, PKK'da çözülmeyi hızlandırırken, terör örgütüne katılımları da bitme noktasına getirdi.

 

 

Kış koşullarına rağmen süren operasyonlarla bölücü terör örgütü ağır  kayıplara uğrarken, terör örgütü elebaşları arasında fikir ayrılıkları yaşanmaya başladı.

Terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan'ın kendisine yönelik  eleştirilerin ve örgütteki çözülmenin önüne geçmek için daha önce talimatını verdiği "ölüm orucu" eylemleriyle ilgili "Artık bu tarz eylemlere  yönelmemeliyiz." dediği dikkati çekti.

 

 

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve TSK tarafından geçen günlerde  yürütülen ortak operasyonla terör örgütü PKK elebaşlarından Cemil Bayık'ın en  yakın adamlarından olan Rıza Altun ve beraberindeki isimler, Kandil'e yönelik  hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirilmişti.

YORUMLAR 5
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    onlarda geberirse ellerinde adam kalmiyacak
    Cevapla
  • hidocan Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    he bencede vaz gecsinler zaten tsk hepsini öldürücek bosuna ugrasmasinlar.
    Cevapla
  • black parrot 5 yıl önce Şikayet Et
    toptan geberseniz inşallah kaçacak inleride kalmadı vurun kökünü kazıyın bunca insanın kanı yanınıza kalacakmı sandınız allah sadece türkü korusun
    Cevapla
  • ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    perişan olacaklar inşallah
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz gebereceksiniz siyonistlerin kuklalari
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!