Mevlüt Uysal'dan çarpıcı seçim açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, ''Tartışma Büyükçekmece üzerinde düğümlendi ama tartışma olmayan ilçelerde de aslında o hadiselerin gerçekleştiği de hepimizin tahmin edebileceği şeyler'' dedi.

GİRİŞ 13.04.2019 13:49 GÜNCELLEME 13.04.2019 13:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mevlüt Uysal, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Kurulu'nda konuştu. Seçimlere değinen Uysal, ''Yaklaşık 1,5 yıl önce sorumluluğunu üstlendiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı makamı vardı. Bugünlerde devriyle ilgili önemli bir tartışma. O  tartışma yine şahsımın aday olduğu Büyükçekmece'yle ilgili düğümlendi. İnşallah hayırlı olur. Özellikle ÖNDER genel kurulu, herhalde bu son günlerde yaptığınız bu tartışma da bir örnek olmalı. Kendimizi tekrar dönüp değerlendirme adına bir milat olmalı. Tartışma Büyükçekmece üzerinde düğümlendi ama tartışma olmayan ilçelerde de aslında o hadiselerin gerçekleştiği de hepimizin tahmin edebileceği şeyler. İnşallah bunlar bize tekrar dönüp değerlendirme adına bir vesile olur diliyorum'' diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 7
  • dikkat 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen. beşiktaş, avcılar, kadıköy v.b. zaten chp nin kazandığı ilçeler diyerek bazılarındaki aşırı fark görmezden gelinmesin.
    Cevapla
  • zigana 6161 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'daki seçim kirliliği kesinlikle diğer illerde de mevcuttur.
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet başka im chp nin istanbulda bif hırsızlık yaptığını biliyoruz.RABBIM onları haksız yere oturdukları koltuklarda rezil rüsva etsin....Bundan sonraki seçimlerde de daha dikkatli olunsun böyle şeylere fırsat verilmesin.
    Cevapla
  • velhasıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık sadece İstanbulla sınırlı değil.Tüm Türkiyede yapılan bir şeydir diye düşünüyorum.Çünkü bu hırsızlar Milleti haraca bağlarkende utanmaz ve arlanmazdı.....
    Cevapla
  • Murat beye 4 yıl önce Şikayet Et
    sizce izmir başta olmak üzere başka yerlerde de yok mu bu vahim durum
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre sadece ankara ve istanbul da yapılmıştır
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis Istanbulun tamaminda sahtekarlik var..yuzyilin sahtekarligillFeto,Hdp,Pkk yandaslari,Chpliler herkez olumsuz insanlar bu isin icinde,memurlarda var..tek tek tespit edilip yargilansinlar..halka aciklansin,kimin ne yaptigi..halk herseyi bilsin ve gorsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış