Pervin Buldan'dan 'yok artık' dedirten itiraf: Kürdistani partiler...

HDP eş genel başkanı Pervin Buldan, 16 Nisan’da partisinin Diyarbakır’daki il binasında yaptığı konuşmada ilginç itiraflarda bulundu. Buldan, Ekrem İmamoğlu’nun başarısı için ise ''İstanbul’daki başarımız'' ifadelerini kullanırken İmamoğlu'nun başkanlığında ''Kürdistani partiler''in payı olduğunu dile getirdi.

GİRİŞ 20.04.2019 16:44 GÜNCELLEME 20.04.2019 16:45
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Buldan, İstanbul'daki başarının arkasındaki güç olarak söylediği partilerin ise Azadî Hareketi, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Devrimci Demokratik Kürt Derneği (DDKD), İnsan ve Özgürlük Partisi, Kürdistan Komünist Partisi, Kürdistan Demokrat Partisi (PDK) ve Kürdistan Demokrat Partisi-Türkiye (PDK-T) olduğunu belirtti. 

 

 

Buldan 16 Nisan tarihinde yaptığı konuşmada resmen itiraf ederek, ''İstanbul'da yapmış olduğumuz başarının altında Kürdistani Partilerle gerçekleştirmiş olduğumuz ittifakın önemli bir yeri olduğunu belirtmek isterim.'' ifadelerini kullandı. 

Buldan'ın gözlerden kaçan konuşmasında ayrıca CHP ve İyi Parti ile yapılan ittifakı bir kez daha gözler önüne serdiği görüldü. 

 

 

YORUMLAR 95
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem hey egeliler pkk 'ye oy verdiniz haberiniz olsun
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    çirkin yüzlü kadın umduğunuzu bulamayacaksınız.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve Güney Doğuya Kürdüstan diyerek Türkiyenin Bütünlüğüne karşı suç işleyen! Bu Kadına! Cumhuriyet Savcıları bir cevap hazırlasın!!?.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey cehape elindeki ipe sıkı sarıl, bu ip seni uçuracak.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allaha havale ediyorum sizi yüce rabbim ıslah etsin nefesiniz kesilsin inşallah öz kardeşiniz chpninde Allah büyüktür cezanızı verecek inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri