Fatma Şahin koltuğunu Zelal'e devretti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu ilkokul 7'inci sınıf öğrencisi Zelal Beçet'e devretti.

Fatma Şahin koltuğunu Zelal'e devretti
Fatma Şahin koltuğunu Zelal'e devretti
GİRİŞ 22.04.2019 13:32 GÜNCELLEME 22.04.2019 13:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatma Şahin makamında sohbet ettiği Zelal Beçet'e koltuğunu devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Beçet, çocuklar için yapacağı projelerden bahsederek, "İlk olarak çocuklar için yeşil alan ve park çalışması yapacağım. Şehrimizde tarım ürünleri için elverişli topraklarımız var. Bunları değerlendirerek ekonomik anlamda kendimizi geliştirebiliriz. Tarım dışında sanayi, ulaşım, ticaret ve turizm alanlarında da kendimizi ön plana çıkarabiliriz" dedi.

 

 



Küçük öğrenciyi tebrik eden Fatma Şahin ise çocuk dostu bir şehir olmayı amaçladıklarını belirterek, "Çocukların mutlu, huzurlu olduğu mekânlarla ilgili projeler yapıyoruz. Öncelikle 'Hoş Geldin Minik Hemşerim' ile başlıyoruz. Uygulamalı çocuk kütüphanelerimizi açtık. Her yaş grubuna dair Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların ihtiyaçlarıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Fatma Şahin, ziyaret sonunda koltuğuna oturan Zelal Beçet ile beraberindeki öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    hani bana.birgün de ben yönetem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!