‘Hazreti İsa olduğunu’ iddia eden öğretmen açığa alındı

Antalya'nın Serik ilçesinde öğrencilerine "Hazreti İsa olduğu" iddiasında bulunan İngilizce öğretmeni görevden uzaklaştırıldı. Kaymakam Haluk Şimşek "Öğretmenin bugün itibarıyla açığa alma işlemi tamamlandı. Ayrıca olayla ilgili müfettiş istedik" dedi.

‘Hazreti İsa olduğunu’ iddia eden öğretmen açığa alındı
‘Hazreti İsa olduğunu’ iddia eden öğretmen açığa alındı
GİRİŞ 22.04.2019 17:36 GÜNCELLEME 22.04.2019 17:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Serik ilçesinde "kendisinin Hazreti İsa olduğu, kıyametin ne zaman kopacağını bildiği" yönünde iddialarda bulunan İngilizce öğretmeni, hakkında açılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

 

 

Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gedik Ortaokulunda İngilizce öğretmeni S.K'nin, 6. sınıf öğrencilerine "kendisinin Hazreti İsa olduğunu söylediği ve kıyametle ilgili iddialarda bulunduğu" bilgisi üzerine olaya müdahale ettiklerini belirtti.

Gerekli tahkikatı başlattıklarını anlatan Şimşek, "İlçe Milli Eğitim Müdürüne talimat verdim. Öğretmenin bugün itibarıyla açığa alma işlemi tamamlandı. Ayrıca olayla ilgili müfettiş istedik. Müfettiş gerekli soruşturmayı yapacak. Taraflardan ve öğrencilerden bilgiler alınacak. Soruşturma sonrasına göre hareket edilecek." dedi.

 

 

Gedik Mahallesi Muhtarı ve öğrenci velisi Halil Koca ise öğretmenin okulda anlattığı konuların 11 yaşındaki bir çocuğun psikolojisinin kaldıramayacağı içerikte olduğunu söyledi.

Öğretmenin bu davranışıyla kötü örnek olduğunu dile getiren Koca, durumun gerekli mercilere iletildiğini, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Serik ilçesi Gedik Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan S.K. hakkında, 6. sınıf öğrencilerine "kendisinin Hazreti İsa olduğunu ve kıyametin ne zaman kopacağını bildiği" yönünde iddialarda bulunduğuna ilişkin şikayet üzerine, soruşturma başlatılmıştı.

YORUMLAR 9
  • soze 4 yıl önce Şikayet Et
    tk kelimeyle....HASTA ! bu adamcağız..
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıktır günahtır kardeş bir yakınım psikiyat hastasıydi aynı iddialarda bulunuyordu. Aylarca psikiyatri servislerinde tedavi gördü ve iyileşti. Belliki bu öğretmenimiz de psikolojik bir hastalık geçiriyor Açığa alma falan işleriyle vakit kaybedileceğine gerçekten tedaviye ihtiyacı olup olmadığı araştırılıp gerekiyorsa bir an önce tedavisine başlanmalıdır. Hasta değilse o zaman açığa al yargila hapse at ne yaparsan yap.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Açığa almak, gerektirdiği hallerde, görevi başında kalmasında sakınca görülecek Devlet memurları hakkında alınan ihtiyati bir tedbirdir. Yani görevden atılmadı, dediğin gibi bir durum olursa görevine geri dönebilir, Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Sela 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonumuz iyi değil Allah hayretsin...
    Cevapla
  • zekha kol 4 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar kime emanet dıkat etmek lazım herkesden öğretmen olmaz sabır testleri yapılmalı gerekirse kişilere bir gelecek teslim edileceği için küfür filan edilmeli testlerde soğuk kanlılığına bakılmalı duygusallığı merameti ölçülmeli
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin çocuklarınız küfredecek öğretmen de sabredecek sonra bu çocuklar vatan kurtaracak öyle mi? Siz öğretmeni bakıcı ile karıştırıyorsunuz. İlimden önce edep gelir ve edep, terbiye ailede öğrenilir.
    Cevapla
  • Mumin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazreti isa gelse ve İsa olduğunu bildirse Hiçbir müslüman inanmaz
    Cevapla
  • fakirmucit 4 yıl önce Şikayet Et
    tanıştınız mı? nereden biliyorsunuz?
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    nereden biliyorsun? o gun tum gercek muslumanlar kimin ne oldugunu aacik anlayacak. kafaniza gore bu islerde yorumda bulunmayin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!