CHP'den şok açıklama! 'Silahla gereğini yaparım' deyip çağrı yaptı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta düzenlenen şehit Yener Kırıkçı’nın cenazesinde uğradığı saldırı ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu akıllara zarar açıklamalarda bulundu. Kuşoğlu saldırıyla ilgili inanılmaz yorumlar yaparak, ''tabancamı çekerek gereğini yaparım'' şeklinde skandal sözlere imza attı.

CHP'den şok açıklama! 'Silahla gereğini yaparım' deyip çağrı yaptı...
CHP'den şok açıklama! 'Silahla gereğini yaparım' deyip çağrı yaptı...
GİRİŞ 25.04.2019 15:26 GÜNCELLEME 25.04.2019 20:10
Bu Habere 473 Yorum Yapılmış

Haber7

Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan tarihinde Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grup tarafından saldırıya uğradı. Yapılan saldırıyla birlikte hükümet kanadı CHP Genel Başkanının kılına zarar gelmemesi için olayları dindirmek adına anında harekete geçip Kılıçdaroğlu'nu sağlıklı bir şekilde bölgeden uzaklaştırdı. 

CHP'Lİ VEKİLDEN AKLA ZİYAN AÇIKLAMA

Tüm bu yaşananlara rağmen CHP'den olayı çarpıtmaya yönelik açıklamalar gelmeye devam ederken akla ziyan bir çıkışta CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu'ndan geldi. 

Kuşoğlu olayla ilgili, ''Devlet;  devlet erkanını, milletvekillerini, vatandaşlarını koruyamıyorsa,  benim gibi milletvekilleri gövdesini koyarak, tabancasını çekerek gereğini yapar. 'Devlet değiliz, bu işi beceremiyoruz' deniliyorsa, ben görevimi yapmaya hazırım.'' şeklinde skandal ifadeler kullandı. 

ŞEHİT CENAZESİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk'taki şehit cenazesinde saldırıya uğramış saldırı sonrası güvenlik güçleri anında harekete geçip CHP Genel Başkanını güvenli bir eve götürerek korumaya almıştı. 

 

 

ERDOĞAN, TALİMAT VERİP AN BE AN TAKİP ETTİ

Olay duyulur duyulmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun bölgeden güvenli bir şekilde çıkarılmasına yönelik anında talimat vermiş ve olayı an be an takip etmişti. 

 

 

AKAR, KALABALIĞA ÇAĞRI YAPIP SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Korumaya alındığı evin önünde bekleyenleri törende bulunan Savunma Bakanı Hulusi Akar bizzat giderek sakinleştirmiş ve Kılıçdaroğlu bölgeden ayrılana kadar ona eşlik etmişti.

AK PARTİ VE MHP'Lİ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da saldırı sonrası Kılıçdaroğlu'nun yanından bir an olsun ayrılmadı.

ZIRHLI ARAÇLA BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Kemal Kılıçdaroğlu, Hulusi Akar ve yanındakilerin müdahaleleri sayesinde güvenlik güçleri korumasında tutulduğu evin önüne gelen zırhlı araçla bölgeden sağlıklı bir şekilde uzaklaştırıldı. 

KARAKAYA: CANLI KALKAN OLDUK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı şehit cenazesinde yaşananları anlattı. Kılıçdaroğlu'na sığındığı evde refakat ettiğini belirten Karakaya, ''Tabiri caizse evin önünde canlı kalkan olduk'' dedi. 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 473
  • TALHA 4 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİT Ailelerine mermi sıkacak kadar karaktersiz olduğunuzuda biliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar secimden sonra bir şeyler yapacaklardı başarılı olamayınca halkısokaga dökmeye çalışıyorlar ama kimse çıkmaz gezide ne olduğunu gördüler boşuna provakasyon yapıyorlar kendileri rezil oluyorlar
    Cevapla
  • MechuL 4 yıl önce Şikayet Et
    heeyyytt yafrum heeeyyy vekile bak siz yakında milletin içinede giremiyceksını korkudan :)))))
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP Milletvekili herhalde geri zekalının biraz önde gideni o esnada silahını çekersen adamlara kendini linç ettirmek için eline koz vermiş olmaz mısın? silahına davrandı bizde vurmak zorunda kaldık derlerdi nefsi müdafadan ceza bile almazlardı. Arkadaş böyle adamları nasıl milletvekili yapıyorlar anlamıyorum.
    Cevapla
  • Avcı 4 yıl önce Şikayet Et
    o tabancayı yedirirler sana... sen kimi tehdit ediyorsun utanmaz adam... işiniz gücünüz ortalık karıştırmak fitne fesat... Şu ülke için bir projeniz planınız var mı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'