25 Nisan Dolar ne kadar? Altının gramı kaç TL oldu? Anlık döviz takibi...

Merkez Bankası tarafından piyasaların merakla beklediği faiz kararının açıklanmasının ardında Dolar ve Euro'da dalgalanma medyada geldi. Buna bağlı olarak altında artış oldu. Peki 25 Nisan canlı döviz durumuna göre dolar ne kadar oldu?

25 Nisan Dolar ne kadar? Altının gramı kaç TL oldu? Anlık döviz takibi...
25 Nisan Dolar ne kadar? Altının gramı kaç TL oldu? Anlık döviz takibi...
GİRİŞ 25.04.2019 14:21 GÜNCELLEME 25.04.2019 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dönemde inişli çıkışlı gidişatını sürdüren dolar ve euro bugün yükselişle başladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Banka politika faizini yüzde 24'te sabit tuttu. Faiz kararı öncesinde 5.89 seviyelerinde işlem gören dolar 5.96 seviyelerine çıktı. Peki şuan dolar ne kadar? İşte canlı döviz takibi

 

 

DOLAR, EURO VE ALTIN ŞUAN NE KADAR?

Dolar: 5,94
Euro: 6,62
Gram Altın: 244 TL

 

TCMB faiz değiştirmedi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Perşembe günü yapılan açıklamaya göre banka politika faizinde değişikliğe gitmedi. Buna göre bankanın ana fonlama aracı bir haftalık repo faizi yüzde 24 seviyesinde sabit kaldı. 

%10'LUK DEĞER KAYBI 

Beklenti büyük ölçüde faiz değişikliğine gidilmeyeceği yönündeydi. Bloomberg HT anketine göre faizlerde bir değişiklik olması beklenmiyordu. Merkez Bankası'nın açıklama metninden "İhtiyaç duyulması halinde ek sıkılaştırmaya gidilebileceği" ifadesi çıkarıldı.

TCMB açıklaması sonrasında 5.9637'ye kadar tırmanan kur, 15 Ekim'den bu yana en yüksek seviyesini gördü.

Türk Lirası Şubat sonu itibariyle gelişen ülke para birimlerinden negatif ayrıştı. Yılbaşından bu yana gelişen ülke kurları dolar karşısında yatay seyrederken TL %10 kadar değer kaybetti.

YORUMLAR 1
  • Melek 4 yıl önce Şikayet Et
    rakamlar güncel midir?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri