Türkiye'nin konuştuğu kadın ile ilgili yeni gelişme!

İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada kadın yolcunun, özel yer hizmetleri şirketi görevlisine hakaret ettiği görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Tüm Türkiye'nin tepkisini çeken ve adının Funda Esenç olduğu öğrenilen kadın yolcu hakkında soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 26.04.2019 15:19 GÜNCELLEME 26.04.2019 16:41
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Funda Esenç'e re'sen soruşturma açtığı bilgisine ulaşıldı. 

 

 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda, Atlasglobal Havayolları'na ait uçağın rötar yapması nedeniyle isminin Funda Esenç olduğu öğrenilen bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartıştı. Tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan Esenç, sosyal medyada gündeme oturdu. Olayın ardından Atlasglobal Havayolu ve yer hizmetleri veren Çelebi Hava Servisi tarafından yapılan açıklamada, hukuki sürecin başlatılacağı duyuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda dün yaşandığı iddia edilen bir olay, sosyal medyada gündem oldu. Edinilen bilgilere göre Atlasglobal Havayolları'na ait yolcu peronunda, uçağın rötar yapması nedeniyle çıkan tartışmada isminin Funda Esenç olduğu öğrenilen yolcu, havayolu şirketinin check-in işlemini yapan kadın yer görevlisine ağır hakaretlerde bulundu. 

"HOP HOP TEMAS YOK"

Yolcular tarafından çekilen ve kameraya yansıyan görüntülerde Funda Esenç, rötar nedeniyle suçladığı kadın personele yaptığı hakaretlerin ardından üzerine yürümesi üzerine de, "Hop hop hop, temas yok" diye tepki gösterdi.

YOLCULAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Yolcuların bile tepki gösterdiği olayda başka bir kadın yolcu ise kadın personele hakaretler yağdıran Esenç'e, "Sen bunları bana söyleseydin ben seni döverdim" diye tepki gösterdi. Sosyal medyada büyük tepki toplayan videoya ilişkin yapılan yorumlarda da havayolu şirketi çalışanının büyük sabır ve anlayış gösterdiği belirtildi.

HAVAYOLU ŞİRKETİ: DAVA AÇACAĞIZ

Yaşanan olayın ardından Atlasglobal Havayolları'nın resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutan bir havayolu olarak 25.04.2019 tarihli IST-BJV KK42 seferimiz öncesinde yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü durumla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz."

BİLETİ DE İPTAL EDİLDİ

Atlasglobal Havayolları, Bodrum'dan dönüş için bilet satın alan Funda Esenç'in uçuş biletinin iptal edildiğini de kendisine bildirerek, ücreti iadesi yaptı. Söz konusu yolcuya Atlasglobal'ın diğer uçuşları için bilet satılmayacağı da aktarıldı. 

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ"

İstanbul Havalima'nında yer hizmetleri veren Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz’ın Habertürk’e yaptığı açıklamaya göre şirket, çalışanının uğradığı hakaret nedeniyle pazartesi günü hukuki süreci başlatacak. 

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada kadın yolcunun özel yer hizmetleri şirketi çalışanına hakaret etmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Bodrum'a gitmesi planlanan Atlasglobal Hava Yolları'na ait tarifeli uçağın rötar yapması üzerine çıkan tartışma sırasında kadın yolculardan F.E'nin, Çelebi Yer Hizmetleri personeli T.S'ye hakaret etmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine inceleme başlattı. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma yürütürken yer hizmetleri görevlisi T.S'nin de pazartesi günü F.E hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 41
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tencere tava çalanlardan olduğu için bu türlerin egosu yüksektir.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada bir sürü insan var kimse müdahale etmiyor.İşinde görevinin başında bir görevliye bu hakaret kabul edilebilir değil.Ağzını burnunu kırsan bu sefer hem bu kızımız suçlu duruma düşecek hemde işten atılacaktı.Kamuda hep bu sıkıntılar yaşanıyor malesef.ABD de olsaydı bu kadının vay haline.
    Cevapla
  • Haci ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hemen butun doktorlar her gun benzer lafları isitiyor. Ama kimsenin umrunda değil.
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir havayolu firması, taşıdığı insanların yanına bu insansı mahluku oturtma hakkına sahip değil. Buna kimse bilet satmamalı.
    Cevapla
  • Aliy 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayyy bu kadının varsa? eşi, çocuğu, komşusu...... Allah yardım etsin o gariplere. Ayrıca tüm hava yolu şirketleri selametleri için bu kadına bilet vermemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim