Havalimanı çalışanıyla ilgili o iddialara yalanlama!

Çelebi Hava Servisi AŞ, İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada kadın yolcunun hakaretlerine maruz kalan çalışanının şirketle ilişiğinin kesildiğine ilişkin yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Havalimanı çalışanıyla ilgili o iddialara yalanlama!
Havalimanı çalışanıyla ilgili o iddialara yalanlama!
GİRİŞ 29.04.2019 22:52 GÜNCELLEME 30.04.2019 00:52
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Çelebi'den yapılan açıklamada, 24 Nisan'daki olaya istinaden,  Cumhuriyet Savcılığı tarafından resen başlatılan soruşturma çerçevesinde söz  konusu çalışanın 26 Nisan'da ifade vermek üzere İstanbul Havalimanı Emniyet Şube  Müdürlüğüne davet edildiği, Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) 234. madde  çerçevesinde ifadesi alınarak, olaya adı karışan kişiden şikayetçi olduğu  belirtildi.

 

 

Açıklamada, bu işlem sırasında çalışana her türlü desteğin sağlandığı  aktarılarak, "Şirketimiz ayrıca yolcular ile havalimanında çalışan kişilerin  karşı karşıya kalmalarını önleyecek tedbirlerin daha geniş bir perspektif ile tüm  havalimanı kullanıcılarını kapsayacak  şekilde ele alınması  gerektiği  kanısındadır. Bu amaçla şirketimiz havalimanında görev yapan tüm paydaş şirketler  ile iş birliği  çabalarını harekete geçirmiştir. Adı geçen personelimizin bu  olayla ilgili olarak şirketimizle ilişiğinin kesildiğine ilişkin yapılan  spekülasyonlar hiçbir biçimde gerçeği yansıtmamakta olup, şirketimiz mağdur  olan  personelimizin ihtiyaç duyacağı her türlü desteği vermeye bundan sonra da devam  edecektir." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 25
  • hayat 4 yıl önce Şikayet Et
    bende bir sahil beldesinde bir çalışanım, bizde her yaz bunun gibi en az 10 - 15 tanesinin hakaret, saldırı ve tacizlerine maruz kalıyoruz, yaptığımız işi burnumuzdan getiriyorlar
    Cevapla
  • Ender 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer personelin işine son verirseniz elimden geldiğince şirketinizi şikayet ederim yanlız değildir bunu bilin
    Cevapla
  • Rotterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kiza helal olsun, yinede kadini dovmedi o kadar hakaretten sonra. Sirket bu kiza destek olmasi beni cok mutlu etti, yoksa bende travma yasardim. o yolcuya ceza verilir insallah bi daha ileri geri konusmaz terbiyesiz
    Cevapla
  • DADAŞ25 4 yıl önce Şikayet Et
    birtane kendini bilmez zengin concon için personelin işine son verilmez. helal olsun.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun personelin arkasında durduysa.. Market çalışanları aşırı eziliyor köle gibi kullanılıyor bu duruma da el atılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız