Kurbanları arasında hostesler de var! Binbir surat Cenk...

Kendisini pilot diye tanıtan ve aralarında hosteslerin de olduğu kurbanlarını, ''havalimanında işe aldıracağım'' yalanıyla dolandırdığı ididasıyla aranan Cenk Serin, Güven Timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cezaevi firarisi olan Cenk Serin'in 11 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı da öğrenildi.

Kurbanları arasında hostesler de var! Binbir surat Cenk...
Kurbanları arasında hostesler de var! Binbir surat Cenk...
GİRİŞ 30.04.2019 13:24 GÜNCELLEME 30.04.2019 13:29

Geçtiğimiz yıllarda kimi zaman pilot, kimi zaman ise ünlü bir iş adamının manevi oğlu olarak hostesleri ve havalimanında çalışanları dolandırdığı iddia edilen Cenk Serin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü tarafından Kartal'da gözaltına alındı.

Cenk Serin'in  14 yıl kesilmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi de olduğu öğrenildi. 11 ayrı dolandırıcılık olayından arandığı da öğrenilen Cenk Serin,, geçtiğimiz yıllarda sahte isimlerle ve kurduğu sosyal paylaşım siteleriyle hostesleri de evlenme vaadiyle kandırmaya çalışmıştı.

 

 

Pilot kıyafetiyle dolaşan Cenk Serin'in başka dolandırdıkları kişiler olup olmadığı ise polistarafından tespit edilmeye çalışılıyor. Cenk Serin,  ifadesinin ardından adliyeye sevkedilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak