Mide ve bağırsaklarından 19 paket uyuşturucu çıkarıldı

İran'dan Denizli'ye gelip rahatsızlanan ve acil olarak ameliyata alınan şahsın mide ve bağırsaklarından 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ve 6 paket halinde 21 gram eroin çıkartıldı.

Mide ve bağırsaklarından 19 paket uyuşturucu çıkarıldı
Mide ve bağırsaklarından 19 paket uyuşturucu çıkarıldı
GİRİŞ 02.05.2019 11:49 GÜNCELLEME 02.05.2019 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, İran'dan Denizli'ye uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi aldı. Çalışmayı derinleştiren ekipler, geçen 20 Nisan'da havayolu ile İran'dan Denizli'ye gelen Reza Shami Heris'i Çardak Havalimanı'nda, üzerinde bulunan 36 uyuşturucu hap ile yakaladı.

POŞETE SARIP YUTMUŞ

Gözaltına alınmasının ardından rahatsızlanan Reza Shami Heris, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Heris'in çekilen röntgen filmlerinde, mide ve bağırsak kısmında yabancı cisim tespit edildi. Hayati tehlikesi bulunan Reza Shami Heris, aynı gün ameliyata alındı. Hastanede gerçekleştirilen ameliyatla, Heris'ın mide ve bağırsak kısmından 13 paket halinde 47 gram metamfetamin ve 6 paket halinde 21 gram eroin çıkartıldı. Tedavisinin ardından dün adliyeye sevk edilen Reza Shami Heris, tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Yanlış Fotoğraf 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı yuvarlak içine aldıklarınız kemik yapılar paketlerle falan alakası yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor