Kadir Mısıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Türkiye'nin önemli tarihçilerinden Kadir Mısıroğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Mısıroğlu’nun naaşı bugün Çamlıca Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

GİRİŞ 06.05.2019 18:22 GÜNCELLEME 06.05.2019 18:44
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu için Büyük Çamlıca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenazeye katılan çok sayıda kişi Mısıroğlu’nu son yolculuğuna uğurladı. Öte yandan cenazeye katılan kalabalık havadan drone ile görüntülendi.

 

 

Ünlü tarihçi-yazar Kadir Mısıroğlu tedavi gördüğü Acıbadem Altunizade Hastanesinde bugün hayatını kaybetti. 



Çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Mısıroğlu için Büyük Çamlıca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenazeye Türkiye Büyük Miller Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, bazı milletvekilleri, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bilal Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kadir Mısıroğlu’nun ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımın yoğun olduğu gözlenen cenazede adeta izdiham yaşandı.

Cenazede alınan helalliğin ardından, cenaze namazı ikindi namazını müteakiben kılındı. Kılınan namazın ardından Mısıroğlu’nun Türk bayrağına ve Kâbe örtüsüne sarılı tabutu omuzlar üzerine alınarak taşındı. Cenaze defnedilmek üzere Üsküdar’daki Nasuhi Mehmet Efendi Camii'nin haziresine götürüldü. 

YORUMLAR 97
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • İsimli 4 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    Cevapla
  • R.ÖZKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mekanını cennet eylesin üstaad yolundayız nasibse
    Cevapla
  • yiğido58 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi birikimi ve şuuru ile bir orduya meydan okuyan yiğit güzel insan mekanın cennet olsun, Rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallah...
    Cevapla
  • Okan 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!