CHP'li isimden akıllara zarar 'seçim' tehdidi!

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin hukuki olarak iptaline ve yenilenmesine karar verdi... YSK'ya itiraz sürecinde tehditlerini sürdüren CHP, kararın ardından da tehditlerine devam ediyor. CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplumu adeta terörizmle tehdit etti.

CHP'li isimden akıllara zarar 'seçim' tehdidi!
CHP'li isimden akıllara zarar 'seçim' tehdidi!
GİRİŞ 07.05.2019 00:06 GÜNCELLEME 07.05.2019 00:10
Bu Habere 446 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. YSK üyeleri, AK Parti'nin itirazını 4 ret oyuna karşılık 7 oyla kabul etti.

 

 

YSK'nın itirazları görüştüğü süreçte, CHP İstanbul milletvekili Engin Altay da, AK Parti'nin hak arayışından rahatsız olmuştu. Altay, itiraz sürecinin Türkiye'yi "ekonomik ve askeri yönden" zorda bırakacağını ifade ederek tehditler savurmuştu. 

ALTAY'DAN SONRA BİR AKLA ZİYAN TEHDİT DE ALTUN'DAN

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından bir tehdit de CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun'dan geldi.

 

 

''BOMBA PATLARSA MÜSEBBİBİ BELLİDİR''

Altun Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplumu adeta terörizmle tehdit etti.

Altun paylaşımında ''Bu süreçte bomba patlarsa, terör hortlar toplum terörize edilirse müsebbibi bellidir'' ifadelerini kullandı. 

TEPKİLER SONRASI ANINDA SİLDİ

Feyza Altun gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı dakikalar sonra kaldırıp ifadelerini değiştirerek yeni bir mesaj paylaştı.

YORUMLAR 446
  • Dagci 2 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk bunlara kaldiysa vay halimize
    Cevapla
  • Mehmet . 2 yıl önce Şikayet Et
    Avukat değil ne olursa olsun, insandaki vicdan ve Merhamet duygusu Allah korkusındadır. "Çerçi yükündekini çağırırmış.
    Cevapla
  • Laz 2 yıl önce Şikayet Et
    Tez namaza başlamalı .doğru yolu bulmalı
    Cevapla
  • Birlik vakti 4 yıl önce Şikayet Et
    Vah zavallı kadın !!! bu kadın nasıl bir hukukcu kimin hukukcusu böyle hukuk olurmu ??? fitne tohumları ektiğinin farkında değil
    Cevapla
  • ÖĞRETMEN BAYRAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet kime patlayacağını bilir.Oy hırsızlığı ayan beyan ortada iken bu tür densiz ifadeler bozuk şizofren bir yapının saçmalıklarıdır.Ama size rağmen kervan yoluna devam edecektir.ebleh gülün tivitleri de sise derman olmayacaktır...AKLI VİCDANI İMANI İZANI KAYBOLMAMIŞ İNSANLARIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA..ŞUNU DA ARTIK ANLAYIN SİZ ÇOBANLARDAN ÜSTÜN DEĞİLSİNİZ.BİLAKİS ÇOBANIN SİZİ GÜTMESİNE HAYLİ MUHTAÇSINIZ..KALIN KİNİNİZLE..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak