Devlet Bahçeli'den Öcalan'ın avukat görüşmesine ilk yorum!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'ın 8 yıl sonra avukatlarıyla görüşmesine izin verilmesini nasıl değerlendirdiği sorulunca, bunun avukatın talebine verilen bir yanıt niteliğinde olduğunu ifade etti.

Devlet Bahçeli'den Öcalan'ın avukat görüşmesine ilk yorum!
Devlet Bahçeli'den Öcalan'ın avukat görüşmesine ilk yorum!
GİRİŞ 11.05.2019 14:09 GÜNCELLEME 11.05.2019 14:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bahçeli konuyla ilgili sorulan soruya, ''Tabii HDP seçmeniyle Kürt kökenli kardeşlerimizi birbiriyle karıştırmamak lazım. Yorumu o şekilde ele aldığımız zaman  HDP'nin oylarının hepsini Cumhur İttifakı'na kanalize edecek bir taviz politikası takip ediliyor gibi bir anlayış ortaya çıkar ki bu doğru değildir. Bu bir talep meselesidir. Avukatıyla uzun yıllar görüşememesinin ısrarlı bir şeklidir. Bir hanımefendi milletvekilinin cezaevinde 160 günden beri ölüm orucu tutmuş olmasındandır. Böyle bir durum karşısında Sayın Cumhurbaşkanı'nın ifade ettiği şekliyle, çözüm sürecini kapsamayan ama avukatının talebine verilen bir cevaptır. Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün. Yani görüşmese dahi bunlar Kandil´den haberleşiyorlar zaten. Bunu büyüterek farklı noktalara getirerek hele hele PKK onun YPG'siyle onun HDP'siyle işbirliği yapıp, seçim kazanma sevdasına kapılanlar, ağızlarına böyle bir görüşmeyi almamaları lazım. Ağızlarına almaları gereken görüşme yattaki görüşmeler olmalıdır'' ifadelerini kullandı.

 

 

"Yattaki görüşmeye ilişkin duyumunuz var mı?" sorusu üzerine ise Bahçeli, "Vallahi benim yatla alakam yok, mitili soruyorsan onun için de yata gerek yok." dedi. 
 

YORUMLAR 12
  • <|> 4 yıl önce Şikayet Et
    160 gün ölüm orucu ama öldürmeyen Allah öldürmüyor nedense.
    Cevapla
  • osmanlı torun 4 yıl önce Şikayet Et
    Usame bin ladin, bulunduğu evi emperyalist katil abd havaya uçurmuştu
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Oc alan ve ust duzey komutanları ıdam edılmelı sadece kandırılmıs daga kacırılmıs cocuklar harıc ya bunun neresı demokrası bunları tesvık edıyorlar resmen !
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Öcalan ın yargılanması bitmiş,artık avukatlık ne işi olabilir,açıkca avukatları aracılığıyla pkk ya şifreli mesaj veriyor,pkk yı yönetiyor.
    Cevapla
  • tunahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ına gurban üstad :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir