Bahçeli, eski model otomobilini hediye etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta Ankara turu attığı eski model otomobilini, partisinin Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a hediye etti.

Bahçeli, eski model otomobilini hediye etti
Bahçeli, eski model otomobilini hediye etti
GİRİŞ 13.05.2019 18:02 GÜNCELLEME 13.05.2019 18:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Klasik otomobil tutkusu ile bilinen MHP lideri Devlet Bahçeli, geçen 6 Mayıs'ta Ankara sokaklarında tur attığı 06 BJK 001 plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobilini, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a hediye etti. Ersoy, parti genel merkezi otoparkında, aracı kendisine hediye ederken Bahçeli ile çekilen fotoğraflarını, sosyal medya hesabı Facebook'ta paylaştı. 

 

 

Ersoy, yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin şahsımı onurlandırarak hediye olarak emanet ettiği Mustang marka aracını elini öpüp, hayır duasını alarak teslim aldım. Bu manevi hediye ailemizin en kutsal emanetlerinden sayılarak, kuşaktan kuşağa aktarılacaktır. Rabbim Sayın Genel Başkanımıza uzun ömürler ihsan eylesin, başımızdan eksik etmesin. Ne Mutlu Türküm diyene! Ne mutlu liderimizle yol arkadaşı olan tüm ülküdaşlarımıza'' dedi. 

 

 

YORUMLAR 9
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Reselunun bıraktığından daha değerli bir şey olamaz bu hayatta, Ummeti Muhammedin boçaladığı hataya düştüğü değer ve önem önceliği dunyevi unsurlara bağlı değişmemeli. Hediyenin esası ise sünneteki yeri kadar ağırdır. Allah cc. katında bir ameli değerli kılan sevimli yapan Efendimizin sünnetine uygun amel etmektir. Gunumuze ve şahsi görüşlere göre değil.
    Cevapla
  • dadas45 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibisin vatan için yerli milli olan sayın devlet bahceli ALLAHINA gurban olurum milletin bekası için büyük dava adamı bahceli gurur abidesisiniz heykeli dikilecek lidersin taksim meydanına yakışır bu millet sizi asla unutmaz tarihin en büyük dava adamı dr DEVLET BAHCELİ
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet reisin arabalarına hayranım, kendisine de saygım sonsuz, her daim devletin bekası için mücadele eden bir insan.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    vay be bana vereydin bakanım gözüm gibi bakardım, satmazdım
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    baki reis universite başkanlığımızı yapmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!