Elçin Sangu yalanı sonrası kıvırdı! Yine rezil oldu

İstanbul'da 23 Haziran'da yenilenecek seçimlere ilişkin CHP'liler yeni bir provokatif söylem içerisine girerek seçmen listelerindeki adreslerin silindiği yalanına başvurdu. Oyuncu Elçin Sangu da önce bu yalanı dillendirdi sonra "1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart ta yapılmış" ifadeleriyle kendi yalanına kılıf uydurdu.

Elçin Sangu yalanı sonrası kıvırdı! Yine rezil oldu
Elçin Sangu yalanı sonrası kıvırdı! Yine rezil oldu
GİRİŞ 15.05.2019 11:35 GÜNCELLEME 15.05.2019 12:32
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 23 Haziran'da yenilenecek seçimlere ilişkin CHP'liler yeni bir provokatif söylem içerisine girdi. Öyle ki geçen seçimlerde uçan mürekkep yalanını dillendiren CHP'liler bu sefer de seçmenlere ait adreslerin silindiği yalanına başvurdu.

 

 

Bu yalana Oyuncu Elçin Sangu'da alet olarak sosyal medya hesabından takipçilerine uyarılarda bulundu. Elçin, yaptığı ilk paylaşımında "Herkes adreslerini kontrol etsin mesela şuan geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" ifadelerine yer verdi.

ELÇİN SANGU REZİL OLDU

 

 

Söz konusu iddiaya yine Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yanıt vererek şunları aktardı:

"29.03.2019 tarihinde elektronik imza ile adres değişikliği yaptığınız anlaşılmış olup, adres kayıtlarınızda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Ayrıca adres bilgilerinizi https://adres.nvi.gov.trüzerinden de kontrol edebilirsiniz."

YALANI SONRASI YİNE KIVIRDI ÖZÜR DİLEMEDİ

Bunun üzerine Saygun attığı ikinci tweette yalanından çark etti. Saygun yaptığı hatadan özür dilemeyerek yaptığı paylaşımda "1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart ta yapılmış. Seçmen listeleri daha önce askıya alınmış. Bu yüzden bir hata olmuş. Bu hassasiyetinizi seçim kararlarında da gösterseydiniz her şey çok güzel olurdu." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 127
  • AYYILDIZ1453 4 yıl önce Şikayet Et
    muhasebeci nasıl adres değiştirir sizin bizzat gidip nüfus müdürlüğünden imzalı başvurunuz ile yapılır sağa sola yalan konuşmayın yslan beyandan kamu kurumuna iftiradan kodesi boylarsınız .
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin isi Gücü hayatlari yalan pravakatörler
    Cevapla
  • artık yeter 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar içten diliyorum ki rabbim vatanımızı chp ve yandaşlarının eline düşürmesin.Amin amin amin..
    Cevapla
  • Mustafa Aytaç 4 yıl önce Şikayet Et
    ah şu bizi cehalet ile suçlayan ve aydınım ben diyen kara cahiller sizi ne yapmalı bilmem ki?
    Cevapla
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların suratlarında kapkara meşin var utanma diye kavramı tanımıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...