25 ilde düğmeye basıldı: Gözaltı kararları...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün "mahrem askeri yapılanmasına" yönelik soruşturmasında, 25 ilde 49 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 17.05.2019 08:40 GÜNCELLEME 17.05.2019 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, itirafçı askerlerden alınan ifade ve teşhis işlemleri sonucunda askeri şahıslardan sorumlu örgütsel tabirle öğretmen olarak faaliyet gösteren şüphelilere ulaşıldı. Bu kapsamda, örgüt mensuplarını TSK yapılanmasına sızdırdığı, kod adı ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil şahıs hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şüphelilerin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğünce operasyon başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 3
  • allahyar 4 yıl önce Şikayet Et
    futbol yapılanmasına operasyon ne zaman olacak? neden futbola dokunulmuyor????
    Cevapla
  • Turan ŞENGÜL 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar tutuklamalarla hapishaneleri doldurup yedirip içirmekle vallahi bir yere varamazsınz illaki bir an evvel idamı çıkarıp bunları yok etmediğiniz müddetçe bunlar yaşadıkça ülkemizin milletimizin vatanımızn başına en büyük belalardır unutmayın milletimiz sizlerden idam istiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ile mücadele hız kesmeden devam etmeli,hainler devlet kurumlarından tek tek temizlenmeli. Özel harekat merkezini,sivil halkı bombalayacak kadar gözü dönmüş mankurtlara Allah fırsat vermesin. Hainlikte sınır tanımadıklarını hep beraber 15 Temmuzda gördük.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!