Murat Boz izin vermiş! 'Paylaşın'

CHP adayına bağış kampanyasıyla ilgili bilgi veren CHP İstanbul İl Başkanı, Murat Boz'un onayıyla açıklama yapıldığını söyledi.

Murat Boz izin vermiş! 'Paylaşın'
Murat Boz izin vermiş! 'Paylaşın'
GİRİŞ 19.05.2019 09:41 GÜNCELLEME 19.05.2019 09:46
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına yardım kampanyasında şarkıcı Murat Boz'un 100 bin liralık bağış yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

 

"KALANI ANNESİ ADINA BAĞIŞLADI"

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Erol Bektaş, "Çok ünlü bir kişi daha ilk günden 100 bin TL bağış yaptı. O ünlü sanatçımıza, 100 bin TL'yi iade ettik. 54 bin 566 lirayı tekrar yatırdı, geri kalanı ise annesi adına bağışladı" ifadelerini kullanmıştı.

Bağışı yapan kişinin Murat Boz olduğuna dair haberler çıksa da Murat Boz ve CHP cephesinden konuya ilişkin bir açıklama bu zamana kadar gelmemişti.

 

 

Sözcü'den Özlem Gürses, CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile süreci konuştu. Kaftancıoğlu söyleşide bağış kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"MURAT BOZ BİLGİNİN PAYLAŞILMASINA ONAY VERDİ"

"-CHP'nin bağış kampanyası çok konuşulmaya başlandı.

Kaftancıoğlu: İlk gün 5 milyon TL gibi bir rakam toplandı. Kampanya bittiğinde şeffaf bir süreç olarak yöneteceğiz.

-Murat Boz belki istemezdi…

Kaftancıoğlu: Tam tersine, Murat Boz'un kendi onayı ile paylaşıldı o bilgi. Hep de böyle olacak…"

YORUMLAR 36
  • ULU BİLGE 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne de güzel yakışmışlar bunlar birbirine biri hdp li sanatçı geçinen dansöz diğeri Müslüman geçinen rum.
    Cevapla
  • Tesbit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ünlüleri yucelten ömrünü TV karşısında geçiren sağ kesimlerdir artık uyanın bi kendinize gelin yarınlar olacak ama sen ben olmucaz dolu dolu yasiyalim hayatı ama çevremize ülkemize milletimize faydalı olarak.ve ben ferdi olarak karar aldım bu herşey çok guzelken kabul etmeyip yineleyen ünlüleri asla dinlemicem dizi filimlerini izlemicem.sira sende
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun su solculara. Hepsi tutkun. Bizim sagcilarda birbirinin acigini arasin
    Cevapla
  • Fatih Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne gaflettir ki bir memleket düşünün,patates soğan pahalılığı konuşulurken bir yandan da memleketin en büyük futbol kulüplerinden biri için milyonlarca yardım toplanıyor ve bu yardımlar lüks içinde yaşayan bu tayfa bin fertleri için toplanıyor,bir taraftan da belediye ve çeşitli kurumlardan konser alabilmek için bağış adı altında sözde yardımlar yapılıyor,100 bin TL neki bunun karşılığında elbette kat kat fazlasını cebellezi yapacak yine olan sagcisiyla solcusuyla milletimize oluyor,zaman ayrılık zamanı değil birlik ve beraber olma zamanıdır uyanık olalim
    Cevapla
  • yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    yaw zaten sizin için herşey güzel villalar da yaşa tatilini yap tatlı hayat yaşa bu sonrada ülkede çok büyük sorunlar varmış gibi bu imkanları veren devlete millete bas kaldır İlluminati üyesi olmak kolay değil anlaşılan subliminal mesaj ver dediginde vereceksiniz Allah yok diye şarkı yazacaksınınız görevlerinizi eksiksiz yapacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü