Korkunç cinayet! Polise gidip 'öldürdüm' dedi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada eşi Özgü O.'yu ekmek bıçağı ile defalarca bıçaklayarak öldüren Cemal O., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkunç cinayet! Polise gidip 'öldürdüm' dedi
Korkunç cinayet! Polise gidip 'öldürdüm' dedi
GİRİŞ 19.05.2019 10:35 GÜNCELLEME 19.05.2019 10:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 223. Sokak’ta, edinilen bilgilere göre, Cemal O. (37) ile eşi Özgü O. (32) arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın yerini kavgaya bırakması sonrasında Cemal O. eline aldığı ekmek bıçağı ile Özgü O.’yu defalarca bıçakladı.

 

 

POLİSE GİDİP, ''ÖLDÜRDÜM'' DEDİ

Kanlar içinde kalan Özgü O. hayatını kaybederken, Cemal O. evden ayrıldı. Sabah saatlerinde Cemal O. polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Polis ekipleri, Cemal O.’dan aldıkları anahtarla gittikleri evde Özgü O.’nun cansız bedeniyle karşılaştı. 

 

 

BAZI AKRABALARIYLA GÖRÜŞÜYORMUŞ

Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından Özgü O.’nun cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırılırken, Cemal O.’nun ifadesinde eşini bazı akrabaları ile görüşmemesi konusunda uyardığını ve bu sebepten dolayı aralarında tartışma çıktığını iddia ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil koca, daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadesi sonrasında hakim karşısına çıkartılan şahsın tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. 

YORUMLAR 16
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeșim bu caniyi savunan filanda yok burada. Neden bazi kendini bilmez dengesizler bu cani üzerinden dinimizde olan haremlik selamliğa dil uzatiyorlar ayiptir ayip. Kardeșim mahrem olmayan biriyle bir arada bulunamazsin, isterse kuzenin olsun isterse herhangi bir yabanci "hiç fark yoktur"
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    almanyaliya laf atan, sen simdi bu söylediklerinle ondan cok daha iyi oldun. aferin sana. biz daha birbirimizi gurbetci, yerli, kürt, türk diye ayirmaya devam edelim. sonrada islamdan bahsedelim. unutmayi, mümin, müminin aynasidir
    Cevapla
  • Hadi oradan 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyali, sen edepli olsana. Ne demek "SiZ" alișmișsiniz bu cinayetlere demek ???? Haddini bil terbiyeli ol. Saçmalama, Sussss ve git fabrikada 1200 avroya çalișmana devam et sen
    Cevapla
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar alismissiniz ki bu cinayetlere haklilik payi cikariyosunuz. birde acisi dinimizi alet ediyosunuz. yazik bu beyinlere...
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Telefonu incelensin eğer akrabalarından sebep olan varsa onlarda tutuklanmalı, bence cinayeti işleyen 20 yıl alıyorsa sebep olanlara da 3-5 yıl verilmeli ki millet hizaya gelsin
    Cevapla
  • bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    bu cinayetlerin kıskanclıkların tek sebebi sanal alem ve tv lerdeki uygunsuz dizilerdendir kadınlı erkekli sanallarda saatlerce zaman kaybederek hareket etmeleri neticesinde arkadas edinme chat yapma gibi nedenlerle aileler geriliyor aile gerilince kacınılmaz sonlar oluyor bu sonlarda toplumu geriyor toplumda mahremiyet denen bir kavram kalmadı islamda haram olan ilişkiler basitleşdirilerek sıradan bir hale gelmiştir mahremiyeti olmayan bir toplumun ilerleyişi olmaz herkes uzayla ugrasırken ilimle ugrasırken bizler bu gibi cinayetlerle uğrasıyoruz herkesin tekrardan özü olan islama dönmesi lazım
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kaç saat sonra serbest bırakılır pardon hafta pardon ay pardon senecik yada yılcık sonra
    Cevapla
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinimiz haremlik selamlık dediğimiz mahremi olmayan kadın ve erkeklerin ayrı ortamlarda bulunmalarını bu tür olaylara sebebiyet vermemesi için emrediyor.
    Cevapla
  • Almanyalıya 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sap ile samanı karıştırmışsın! Kimsenin cinayeti sacumduğu yok ki cinayete neden olan sebepler konuşuluyor ve cezalardan önce ahlaki ve dini meselelere dikkat edilmesi söyleniyor. Böyle olursa zaten en azından kıskançlık sebepliler azalır.
    Cevapla
  • hmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    haremlik selamlik
    Cevapla
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    diyelimki bu söylediklerinizde cokkk hanlisiniz, öldürmekte ne lan? sizin savunduklariniz öldürmekten daha mi az günah bu yazilan destekcilere şöyle üzüldüm, sakat olmus ruhlar! geride ayni kafalar cok
    Cevapla
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin hic birsey anladiginiz yok. sadece ipe un sermisiniz. ulan orada bir akraba olan namahremden bahsediyor mu? hayir! sadece akrabayla görüsüyormüş miş bunlar şizofren bunlar ruh hastasi! kalkipta biri de haremlok selamlik dersi veriyo ya!
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal bir gorusmeyle olcak is değil bence bosyere katil olmaz insan
    Cevapla
  • Almanyalı'ya 4 yıl önce Şikayet Et
    Garabet senin düşündüklerindir! Allah Rasulü kayın ateştir diyor,bu durumda garabet mi oluyor? Akrabalık bağlarını kuvvetlendirmeyi tavsiye ediyor ama hanımlar hanımlarla,beyler beylerle. Bunu anlayın artık!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek