Soylu: CHP adayının ilk icraatı oldu, bu yapılır mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belediyenin verilerini kopyalama talimatını eleştirerek "İlk icraatı verileri kopyalamak oldu. İçişleri Bakanlığına geldiğim ilk gün verileri kopyalayıp kasaya mı koymam gerekir? Bu devlet bana namusunu ve mahremini emanet etmiş. Bu yapılabilecek bir şey mi?'' diye konuştu.

GİRİŞ 20.05.2019 09:18 GÜNCELLEME 20.05.2019 09:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da düzenlenen sahur programında Trabzonlularla bir araya geldi.

Konuşmasında, 31 Mart'ta İstanbul'da gerçekleşen usulsüzlüklere örnekler veren Soylu, bu nedenle doğal olarak itiraz haklarını kullandıklarını söyledi.



Soylu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belediyenin verilerinin kopyalanması talimatını eleştirerek, şunları kaydetti:

"Bir tehlike var. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geldiğinde ilk icraatı verileri kopyalamak oldu. Ben İçişleri Bakanı'yım. Türkiye'nin bütün istihbaratı İçişleri Bakanlığında. Jandarma, emniyet istihbaratı. Türkiye'nin bütün bilgileri orada. Ne yapmam lazım? İçişleri Bakanlığına geldiğim ilk gün verileri kopyalayıp kasaya mı koymam gerekir? Bu devlet bana namusunu ve mahremini emanet etmiş. Bu yapılabilecek bir şey mi? Bu hepimize lazım. Herkese lazım. Bu yapılır mı?"

 

 

YORUMLAR 9
  • Sahipkıran 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunan olunca adam elbette ilk iş hainlik olacak...
    Cevapla
  • A.Colak 4 yıl önce Şikayet Et
    Namus kim vatan sevdasi kim!bunlar nankor chpkk ipkk hdpkk diger cakallari yazmadim!
    Cevapla
  • muyo 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan o senin dediğin onlarda yok
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    chp adayına sormak lazım, seçimden önce demirtaşı tanımıyordun, seçimden sonra ilk röpörtajını pkk kanalına vedin , demirtaşın duruşunu çizgisini beğeniyorum dedin. demirtaşın hangi çizgisini beğeniyorsun açıkla.
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru söylüyorsunuz sayın Bakanım ama hala haklılığınızı tam anlatamyiyorsunuz. CHP hırsızlığı sizin hakliliginizdan daha iyi savunuyor vede maalesef millete yutturuyor!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı