TÜRKAB Başkanı Arslan: Biz şaibe değil, şeffaflık istiyoruz

Türkiye’nin 7 bölgesinde binlerce genç üyesi olan Türkiye Kardeşler Birliği (TÜRKAB)’nden AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım’a tam destek geldi.

TÜRKAB Başkanı Arslan: Biz şaibe değil, şeffaflık istiyoruz
TÜRKAB Başkanı Arslan: Biz şaibe değil, şeffaflık istiyoruz
GİRİŞ 21.05.2019 12:05 GÜNCELLEME 21.05.2019 12:05

TÜRKAB Başkanı Sait Ali Arslan, ''Biz şaibe değil, şeffaflık istiyoruz. Biz hile değil, dürüstlük bekliyoruz. Biz eksik değil, tam demokrasi istiyoruz. Usulsüzlüklerle sandığımıza düşürülen gölgenin kaldırılması için İstanbul’da ki vatandaşlarımızı sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz. Kazanan İstanbul, kazanan Türkiye olacak. Toplum mühendisleri tarafından üretilen proje isimler değil, kazanan Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerini hayata geçiren Sayın Binali Yıldırım olacak. Maskeli balo yapmıyoruz. Sandığa gidiyoruz. Biz maskeli mimiklere bakmayız. Biz samimiyete ve liyakata bakarız. Ve biz ekonomik istikrarın korunmasına ve ekonominin büyümesine katkı sunacak vizyona bakarız. Samimiyet, liyakat ve vizyon denilince de aklımıza Binali bey gelir'' dedi.

FİGURANLARI TANIYORUZ

TÜRKAB gençliği olarak medeniyet değerlerinin inşa ve ihyası için mücadele ettiklerini ifade eden Arslan, “Medeniyet havzamızda yaşananların farkındayız. Yazılan senaryoları da, sahneye konulan oyunları da yakından gözlemliyoruz. Figuranları da Cumhuriyet mitingleri, e-muhtıra, Gezi olayları, MİT Tırları operasyonu, 17-25 Aralık kumpası, 15 Temmuz kanlı işgal girişimi ve ekonomik operasyonlardan tanıyoruz. Bunlar kardeşliğimizi, istikrar, istiklal ve istikbalimizi hedef alanlardır. Bizler ise kardeşliğimiz, istikrar, istiklal ve istikbal için mücadele eden gençleriz. İrade hırsızlarının kirli emellerine geçit vermeyiz” şeklinde konuştu.

BAYKAL’A KUMPAS KURANLAR CHP’NİN PROJE ADAYINA OMUZ VERENLERDİR

“Türkiye’nin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunu engellemeye çalışanlar, 31 Mart'ta yapılan seçimlerde birlikte hareket ettikleri açıktır” diyen Arslan, “31 Mart’ta sandığa yaptıkları müdahale de bunun belgesidir. Bu sadece milletin iradesine operasyon değil, tüm siyasi partilere karşı bir operasyondur. Çünkü bu operasyonun adı kayıt dışı siyasettir. Kaldı ki proje aday İstanbul’dan çok CHP için tehlikedir. Dün Sayın Deniz Baykal’a kumpas kuranlar bugün CHP’nin İBB proje adayına omuz verenlerdir. Bize kalırsa öncelikli tedbiri alması gerek CHP yönetimidir” dedi.

YARGI BAĞIMSIZLIĞINA SUİKAST GİRİŞİMİ

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine yönelik kararının ardından CHP’den yapılan eleştirileri de değerlendiren Sait Ali Arslan, “Evrensel hukukun gereği eleştiri bir haktır. Ancak yine evrensel hukukun gereği tehdit ve hakaret suçtur. CHP’nin YSK’ya yönelik söylemleri eleştiri değil açık bir tehdit ve hakarettir. Yargı bağımsızlığına suikast girişimidir. İnsan haklarını hiçe saymak, hukuku yok saymaktır. Sözde adalet yürüyüşü yapanların özde adaleti ayaklar altına almasıdır.  Kabul edilir bir tarafı yoktur” şeklinde konuştu.

Arslan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştireceklerini, AK Parti İBB Adayı Binali Yıldırım için oy isteyeceklerini de bildirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance