Vatandaş Binali Yıldırım'ı bağrına bastı! İnsan seli

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Bağcılarlılarla bir araya geldi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla fotoğraf çektirdi. Esnaf ziyareti de yapan Yıldırım, sohbet ederek onların sorunlarını da dinledi.

GİRİŞ 22.05.2019 14:43 GÜNCELLEME 22.05.2019 15:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Bağcılar’da esnaf ziyareti yaptı. Saat 15.30’da Bağcılar Belediyesi binası önüne gelen Yıldırım, 7’den 70’e her yaştan kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Vatandaşları selamlayan Yıldırım daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk’le beraber esnaf ziyareti yaptı.

İstanbul seninle güzel olacak

 

 

Kirazlı Caddesi’nde yürüyen Yıldırım’a ilçe sakinleri de eşlik etti. Yürüyüş sırasında Bağcılarlılar, Yıldırım’a sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, “Bağcılar seninle gurur duyuyor”, “İstanbul seninle güzel olacak” şeklinde slogan attı. Gençler ise Yıldırım’la fotoğraf çekilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Gençlerin isteklerini geri çevirmeyen Yıldırım, onlarla bol bol fotoğraf çekildi.

Yol boyunca vatandaşlara karanfil dağıtan Yıldırım, daha sonra esnafı ziyaret etti. Yıldırım, “Hayırlı işler” dileklerini ilettiği esnaf ve çalışanlarla sohbet edip onların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra Mahmutbey Mahallesi’nde ayakkabı imalatı yapan bir fabrikaya da uğrayan Binali Yıldırım, kısa bir selamlama konuşması yaparak işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 4
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle güzel temiz mütevazi alçak gönüllü kibirsiz adam istanbul u kazanmalı müslümanlar için
    Cevapla
  • recep necmettin 4 yıl önce Şikayet Et
    dualarımız seninle başkanım,23 haziranda hırsızlara soysuzlara vatan hainlerine osmanlı tokadını vuracagız bu defa ÇALAMAYACAKLAR.
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    milli baba..
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih ve Askerlerinin ruhlari şaad olsun, Rabbim sen mahcup etme,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!