'Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk'

Aydınlı gazeteci Serhan Seyhan, cezaevindeki görüşmede kendisine ''Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım'' diyen Erkan Karaarslan'ın bununla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdiğini ifade etti. Seyhan ayrıca CHP’li belediyelerin bu davadan korktuğunu bu yüzden kendisinin hedef haline getirildiğini söyledi.

'Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk'
'Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk'
GİRİŞ 23.05.2019 16:34 GÜNCELLEME 23.05.2019 16:48
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kumpasçılık ile suçladığı Aydınlı yerel gazeteci Serhan Seyhan, hakkındaki iddialara Diriliş Postası aracılığı ile cevap verdi.

''SANİYE SANİYE ANLATACAĞIM''

 

 

Karaarslan’ı 2013 yılından beri tanıdığını bu yüzden ziyaret ettiğini belirten Aydınlı gazeteci, Karaaslan ile arasında geçen diyalogların ayrıntılarını şöyle paylaştı: ''Ben konuşursam CHP diye bir parti kalmaz. 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım, gibi ifadeler kullandı. Hatta kendisi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir dilekçe verdi. Bildiklerimi anlatırım ama beraat etmek istiyorum diye. Kendisi çeşitli yollarla laptopunu, cep telefonunu ve bir çanta dosyayı falan adliyeye getirterek savcıya da ifade verdi.''

ASLA BASKI YAPMADIM

Karaarslan’ın tekrar tutuklanmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe yazıp Karaarslan ile görüşme talebinde bulunduğunu belirten Seyhan, bu talebin kabul gördüğünü söyledi.

Karaslan'a baskı yaptığı iddialarını reddeden Aydınlı gazeteci, ''Bazılarının iddia ettiği gibi avukat olarak değil ziyaretçi olarak görüştüm. Aramızda ses geçirmez cam, telefonla bir görüşme yaptım. Kendisine bir baskı yapma ihtimalim olamaz. Çünkü benimle görüşmek istemediği anda kapatır telefonu çıkar gider odadan. Böyle bir süreçte yaşanmadı. Onun haricinde eşiyle de avukatıyla da görüştüm. Ben baskı da tehdit de bulunmadım. Ben sadece doğruları söyle, hatta FETÖ ile ilgili de gerçekleri anlat etkin pişmanlıktan yararlan dedim'' ifadelerini kullandı.

1 MİLYAR LİRALIK YOLSUZLUK

Seyhan, Karaarslan ile arasında geçen diyalogların ayrıntılarını şöyle paylaştı: “Ben konuşursam CHP diye bir parti kalmaz. 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım’ gibi ifadeler kullandı. Hatta kendisi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir dilekçe verdi. Bildiklerimi anlatırım ama beraat etmek istiyorum diye. Kendisi çeşitli yollarla laptopunu, cep telefonunu ve bir çanta dosyayı falan adliyeye getirttirecek savcıya da ifade verdi.''

HİÇBİR BAKANI TANIMIYORUM

Seyhan ayrıca bakanlar tarafından Karaarslan’a gönderildiği iddialarına tepki gösterdi. Hiç bir bakanı tanımadığını kaydeden Serhan Seyhan, “Ben hiçbir bakanı tanımıyorum. Hiçbir bakanla da uzaktan yakından bir ilişkim olmadı. Zaten konunun bakan tarafıyla ilgili bir şeyi olmadığını da eşinin yakalattığı mektupla da belgelenmiş oldu. O mektupta yazılanlar bakan mevzusunun olmadığının açık göstergesidir yani” diye konuştu. 

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan

CHP'Lİ BELEDİYELER KORKUYOR

Aydınlı gazeteci, bizzat CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendisini hedef haline getirmesinin sebebini ise şu şekilde belirtti: ''CHP'li belediyeler çok fazla derece de Erkan Karaarslan'a ihale vermişler. Bu konudan korkuyorlar. Erkan Karaarslan ve dava sürecini mi tartışmak isterler sizce Serhan Seyhan’ı mı tartışmak isterler. Özlem Çerçioğlu 11 dava 80 soruşturma ile yargı süreci devam eden bir belediye başkanı.'' 

EN AZ BİN KERE ARADI

Serhan Seyhan, kendisini tanımadığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da hodri meydan dedi. Son 11 yılda sürekli olarak görüştüklerini kaydeden Seyhan, ''Ben Özlem Çerçioğlu ile 2008’in aralık ayında tanıştım. Benim HTS kayıtlarımı, benim telefon kayıtlarımı onun kullandığı telefon kayıtlarını ortaya çıkartalım binin altında kalırsa onun beni araması ben bütün suçlamaları kabul ediyorum. Ama binin üzerinde ise o halkın karşısına çıkıp gerçekleri anlatsın'' ifadelerini kullandı.

Sabri İşbilen -Diriliş Postası

YORUMLAR 43
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş postası için hedefe giden yolda her şey meşrudur. bu gazeteci de sabıkalı biri.
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    anlat hem ülke hemde sen kurtul
    Cevapla
  • ÜÇ HİİLAL. 4 yıl önce Şikayet Et
    1-CHP bitmez.Vatan hainleri ile kol kola gezdiler bitti mi? %30 TÜRKİYE'de ASKER,BAYRAK, TÜRKİYE düşmanı var.Fetöye destek veren,pkk'ya destek veren kim ise VATAN hainidir.Biter mi bence bitmez.
    Cevapla
  • Savcı Hakim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Bakalım Sağ Görüşlü Hakim Savcılar Bu konuda ne yapacaksınız Görelim. Bence Hiçbir Şey Yapamayacaksınız. Niye Sağ Görüşlü Yazdım Biliyor musunuz? Çünkü Solcular Solcu Hakim Savcılar Olmayan İşlerden Bİzleri Mahkum Ettiriyorlar Bİr Sivrisineğin Kanadında Yüzlerce Kilo Yağ Çıkarıyorlar! Siz de Olup Biten Gerçekler Karşısında hiçbirşey Yapmayın Olur mu?
    Cevapla
  • ARGITHANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimin menfaatine olacak bilgileri memleketim ile paylaşmazsan zaten enbüyük hainlerdensindir demek değilmi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'