CNN Türk ve Ahmet Hakan'dan 'İmamoğlu' açıklaması! Fena çuvalladı

CNN Türk televizyonundan yapılan açıklamada, ''Sayın Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı Tarafsız Bölge programının ardından görevli kameramanların işine son verildiği bilgisi doğru değildir. Kurumumuz bünyesinde görev yapan kameramanlar görevlerinin başındadır. Saygılarımız ile kamuoyuna sunulur'' denildi.

GİRİŞ 24.05.2019 14:26 GÜNCELLEME 24.05.2019 17:10
Bu Habere 264 Yorum Yapılmış

Halk Tv'de yayınlanan Halk Arenası programına konuk olan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, son katıldığı CNNTürk Ahmet Hakan’ın programındaki 4 kameramanın görevine son verildiğini iddia etmişti.

CHP adayı İmamoğlu ''Bir duyum ama inşallah doğru değildir. İnşallah böyle bir şey yapmamışlardır. Umarım bir açıklama yaparlar. Yapmazlarsa sükut ikrardandır. Yani kabul ediyorsunuz anlamına gelir. Kardeşim beni çeken kameramanın ne suçu var.'' demişti.

CNN TÜRK YALANLADI

Açıklamada CNN TÜRK’e teknik hizmet veren şirketin konu ile ilgili İlettiği yazılı belge de yer aldı.

 

 

Özkan Prodüksiyon tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Medya Grubunuz bünyesinde yer alan yayın kuruluşlarına tarafımızdan teknik prodüksiyon hizmetleri verilmektedir. Bildiğiniz üzere, Medya Grubunuza ait CNN TÜRK Televizyonunda 20.05.2019 tarihinde yayınlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olarak katıldığı ''Tarafsız Bölge'' isimli programın çekimleri de tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. 

Bu program ile ilgili olarak sosyal medyada bir süredir ''yayın nedeniyle personel çıkartıldığı" gibi asılsız iddialara yer almaktadır. Özkan Prodüksiyon Ticaret Limited Şirketi olarak söz konusu yayın nedeniyle bünyemizde çalışan herhangi personelin iş akdine son verilmediğini tarafınıza bildirmek isteriz'' denildi. 

 

 


AHMET HAKAN DA YALANLADI 

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları sonrası programın sunucusu Ahmet Hakan da sosyal medya hesabı twitter üzerinden, ''Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Tarafsız Bölge programının ardından görevli kameramanların işine son verildiği bilgisi doğru değildir. Kurumumuzda görev yapan kameramanlar görevlerinin başındadır.'' ifadelerini kullandı. 

LİDERİNİN İZİNDEN GİDİYOR 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çamur at izi kalsın politikasını harfi harfine uygulayan CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortaya koyduğu iddialar da teker teker yalanlanıyor...

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıkları iftiraları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açtığı 1,5 milyon liralık ikinci tazminat davası karar bağlanmış ve mahkeme Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Ahmet Burak Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen ile dünürü Osman Ketenci'ye toplam 142 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermişti.

Davalı Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da karara bağlanan 197 bin liralık manevi tazminatla birlikte, Erdoğan ve yakınlarına toplam 339 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edilmişti.

Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'a iftira, yalan ve hakaret söylemleri ile ilgili 4 farklı tazminat davasında, 828 bin lira tazminata mahkum edilmişti. 

YORUMLAR 264
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: ey imamoğlu...senin hayatın palavra.....ben senin palavracı , yalancı olduğunu biliyorum. bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin tiyniyetleri bozuk..yatacak yerleri yok..bu kadar yalan soyluyorlar,ceza veriyorlar..hala yalanlarrina devam ediyorlar.hala chp secmeni bunlara oy veriyor..liderlerini elestirmiyorlar bile.
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: bunların tümü,, oy verenlerde dahil... hepsi helakte. gidincede görürler.müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'u bir tek kişi fethetti o da Fatih Sultan Mehmet dese sorun bitecek ama zulüm 1453'te başladı diyen gezicileri memnun etmek için geveleyip durdu. Yuh olsun size.
    Cevapla
  • EBRAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bey efendi ne güzel konuşmuş açıklama yapmasanız sukut ikrardandır diyor o zaman sen neden Ahmet Hakana kızdın ,Yunan medyasının atığı manşeti yalanlama dın öyle bir şey yok uydurma diye bilirdin buraya bir ! koy meseleyi kapat dedin,demek sende bir şeyler var sana İmamoğlu demelerinin nedeni senin Rumlardan geldiğini kamufle etmek için kullanılmış bir soy isimdir ,bunu daha önce Arupa dan gelen haçlılar bu taktiği yapmışlardı.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylemek iftira atmak bu chp liler de moda olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı