Irak'tan acı haber: 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada: 24 Mayıs 2019 tarihinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

Irak'tan acı haber: 1 asker şehit
Irak'tan acı haber: 1 asker şehit
GİRİŞ 24.05.2019 14:54 GÜNCELLEME 24.05.2019 14:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Derecik ilçesinin ilçesinin karşısında, Irak'ın kuzeyinde bulunan Avaşin- Basyan bölgesindeki 2 bin 550 metre rakımlı Sera Batin üs bölgesinde, iş makineleriyle yol yapım çalışması gerçekleştiren işçilere, PKK'lı teröristlerce havanlı saldırı düzenlendi. 

Saldırıda, bölgede görevli 1 asker şehit oldu. Saldırı düzenleyen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. 

MSB'DEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama şöyle:

"Irak kuzeyinde devam eden operasyonlar esnasında 24 Mayıs 2019 tarihinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Teröristlerin bulunduğu bölge, ateş destek vasıtaları ile atış altına alınmıştır. Bölgede hava destekli operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet,  kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."
 

YORUMLAR 3
  • Güngör 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • KASIM OCAK 4 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE ALLAH C.C. rahmet eylesin mekanını cennet etsin ailesine ve sevenlerine sabır versin.
    Cevapla
  • Haci 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik ya.noldu pkk lilarin kol saatini görebiliyordunuz. 100 tane iha vardi övünüyorduk. Nerde ihalar .yazik degilmi o askerin ailesine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…