Dolmuşta yere oturtulan Muhammed ve ailesine yardım

Mersin’in Erdemli ilçesinde, üzeri kirli olduğu için bindiği minibüste yere oturtulan Muhammed’in evindeki eksikler Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilecek.

Dolmuşta yere oturtulan Muhammed ve ailesine yardım
Dolmuşta yere oturtulan Muhammed ve ailesine yardım
GİRİŞ 25.05.2019 18:41 GÜNCELLEME 25.05.2019 18:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Necdet Tamamoğulları, Muhammed H. ve ailesini ziyaret etti.

Sorunlarını dinlediği ailenin ihtiyaçlarının bir an önce giderileceğini belirten Tamamoğulları, "Muhammed'in ağzından ailesinin ve kendisinin güç koşullarda yaşadığını öğrendik. Belediye Başkanımız Vahap Seçer'in talimatlarıyla ailemize ulaştık. Kendileriyle sohbet ederek ihtiyaçlarını kendilerinden dinledik. Ailemizle birebir görüşüp en acil ihtiyaçlarını belirledik. Ailemizin tüplü ocak, buzdolabı ve diğer mutfak eşyalarına ihtiyaçlarının olduğunu, özellikle çocuklar için yatak ihtiyacının olduğunu gördük. Ailemizin bu ihtiyaçlarını kısa sürüde tamamlayacağız" dedi.

Baba Suphi H.’nin sağlık sorunları nedeni ile ağır işlerde çalışamadığını ifade eden Tamamoğulları, Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ ile konuyu görüştüğünü, Uzunbağ’ın aile reisi Suphi H.'ye özel sektörde kendisine uygun bir iş bulma sözü verdiğini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    o yavrucagi yere oturtanlara ayni sekilde ceza verilmeli
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Yardım etmeden önce bu insanları kabüllenin bir kere. Hem ne işleri var defolup gitsinler ülkelerine diye yırtınacaksınız hemde yardımsever ayağına yatacaksınız. Az iki yüzlü değilsiniz chp.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir davranış ama o minibus şoforunun ehliyeti bir daha geri verilmemek uzere iptal edilmeli aract trafikten men edilmelidir ne demek ya elbisesi yuzunden yere oturtulmak utanç verici bir durum devlet en sert şekilde bunlara haddini bildirmelidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar