Bakan Soylu'dan kritik S-400 açıklaması!

S-400'lerle ilgili önemli açıklamalar yapan Soylu, "Allah muhafaza, Türkiye'nin herhangi bir noktasına uzun menzilli bir füzeyle saldırabilirler. Yarın eyvah para etmez" diye konuştu.

Bakan Soylu'dan kritik S-400 açıklaması!
Bakan Soylu'dan kritik S-400 açıklaması!
GİRİŞ 26.05.2019 10:00 GÜNCELLEME 26.05.2019 10:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul Beşiktaş'ta Şebinkarahisar Ocaktaşı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen sahur programında vatandaşlarla bir araya gelen Soylu Rusya'dan alınması planlanan savunma sistemi hakkında, "Almayalım mı S-400'leri. Hani bağımsızlık, hani özgürlük? Allah muhafaza, Türkiye'nin herhangi bir noktasına uzun menzilli bir füzeyle saldırabilirler. Yarın eyvah para etmez." ifadelerini kullandı.

''TÜRKİYE'NİN HERHANGİ BİR NOKTASINA UZUN MENZİLLİ FÜZEYLE SALDIRABİLİRLER''

Rusya'dan alınması planlanan savunma sistemi hakkında da konuşan Soylu, "Almayalım mı S-400'leri. Hani bağımsızlık, hani özgürlük? Bugün imkanımız oldu, bugün alabiliyoruz. Dün imkanımız yoktu. Sadece para imkanı değil, özgüvenimiz ve gücümüz yoktu ama bugün tam anlamıyla var. Allah muhafaza, Türkiye'nin herhangi bir noktasına uzun menzilli bir füzeyle saldırabilirler. Yarın eyvah para etmez." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, Türkiye'nin çok büyük kavgalar ve mücadeleler verdiğine dikkati çekerek şöyle konuştu:

Amerika, ben ve Adalet Bakanımız Abdulhamit Bey'i tecavüzcülerin ve teröristlerin listesine koydu. Dertleri sadece bizle mi, iki tane adamla mı yani? Biz 15 Temmuz'un ertesi günü 'darbe girişiminin arkasında Amerika vardır' dediğimiz için mi bunu yaptı? Hayır. Derdi Türkiye, demek istiyor ki 'patron benim, sana istediğimi yaparım.' Dediği bu. O zaman teslim olalım, mücadele etmeyelim. Bugün biz, teslim olma vaktini geçtik, bugün bizim dirençli durma vaktimizdir. Bir fiskeyle yıkılan, devrilen Türkiye'de bizi bir gecede yüzde 100 fakirleştirdiler. Şimdi de onu istiyorlar bizden, biz de direniyoruz. Yıllardır kazandıklarımızı bir gecede almak istiyorlar. Biz de vermek istemiyoruz. Bütün mücadele budur, bütün kavga budur.

YORUMLAR 13
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakanim insanlari yavas yavas silahlandirin artik düsman burnumuzun dibinde.
    Cevapla
  • haluk 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu. denek anlaşılmış. niyet kötü. saldırı anında, uçak ve füzelerinin güvenliği tehlikeye girecekte ondan, askerimizin başına çuval geçiren her haltı yer. uyanık olma devri acilen s-400 ve de s-500, daha çok hava savunma sistemi, tehlike büyük. kapıda.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu papaz mevzuna dönerse artık bu iş biter kimsenin size inancı kalmaz. Ben bile artık oy vermem
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Isa,arkadas zaten onu anlatiyor anlamakta zorlanma.
    Cevapla
  • Isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala oy hesabı yap. Basına bombalar yağdığında oy verirsin artik. Bak hele yav. Hâlâ oy vermem nazı yapılıyor. Kardeşim tehlike büyük anlamıyor musunuz.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman senide papaz kurtarır Ali kime neye güveniyorsunuz chp nin yaptığı heykeller mi kurtaracak 96 yıllık cumhuriyette ne yapmış bu chp s-400 kime karşı istiyoruz karşı abd ve ab ye karşı muhattab kim abd ve ab kime karşı savunuyoruz abd ve ab demekki bu iş papaz konusuna dönerse sende papaz tarafına yani abd ve ab tarafına geç olur mu Türkiye sizi ilgilendirmez vatanı biz kurtaracağız siz değil siz bu ülkeyi soğana ve patatese tercih ettiniz
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Vermezsen verme lan git terör yandsşlarına ver yaşayacak vatan bulursun
    Cevapla
  • zafer58 4 yıl önce Şikayet Et
    S400-yetmez S500- acillllll
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz, sayın bakanım. Ya ölürüz, ya şerefli yaşarız!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak