Ukrayna’da bir adam, markette kasa sırası beklerken yanında bulunan bir çocuğun boynunu kırmaya çalıştı. Olay, süpermarketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan bir süpermarkette meydana geldi. Süpermarketin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bir adamın markette kasa sırası beklediği anlarda yanına gelen bir çocuğun kafasını tuttuğu ve boynunu kırmaya çalıştığı görüldü. Saldırganın arkasında bulunan kadının hızlıca olaya müdahale ettiği; saldırgana birkaç defa vurarak durdurduğu görülürken; başka bir adamın ise saldırganı kaldırarak olay yerinden uzaklaştırdığı görüldü.

Yerel medya, polisin olaya dair inceleme başlattığını; saldırganın akli dengesinin yerinde olmayabileceği ya da alkol veya uyuşturucu etkisinde olabileceği ihtimali üstünde durduğunu duyurdu.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • bırak 26.05.2019 21:54
    Adam bildiğin deli ruh hastası .başka bşr açıklaması olamaz .
  • Eci 26.05.2019 19:54
    Kadın adamı seyrediyor ne yapacak diye tetikte bekliyor yoksa yetişilmeyebilinirdi.Helal olsun kadına
  • zafergülten 26.05.2019 19:10
    Avrupalı olduğu için yapmış yorumlar çok cahilce...daha dün bu haber kanalında bir müdürün 19 mayıs töreninde konuşan çocukları dövdüğü,birini kulaklarından tutup havaya kaldırdığı haberi vardı,ve bunun gibi ne haberler okuduk,oyun yerinde çocuğun üstüne kimyasal madde döken akrabası gibi.aslında bizde nufusumuza göre Avrupadan daha çok bu tür olaylar.
  • Mısafır 26.05.2019 19:02
    Insanların genetık yapısı bozuldu kardesım fazla yaklasmadan ısını gorucen her yerde aynı sıddet ve ınsanlar cogadıkca daha fazla olucak bu ısler bence !
  • atttt 26.05.2019 14:55
    kendini polat alemdar sanmış
Daha fazla yorum görüntüle