Akar operasyonla ilgili dikkat çeken detayı açıkladı! İlk kez oluyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Harekatıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Akar, ''Kandil, Asos ve diğer yerlerde de tespit edilen terör hedefleri ilk defa tamamen yerli ve milli kara ateş destek vasıtalarımızla vurulmaktadır'' dedi.

GİRİŞ 29.05.2019 16:05 GÜNCELLEME 29.05.2019 17:37
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'nın Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesine yönelik başlattığı Pençe operasyonuna dair değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Harekatın amacıyla ilgili açıklama yapan Akar, "Pençe Harekatı'nın tamamlanmasıyla amacımız, ülkemize bu bölgeden mevcut terör tehdidinin tamamen ortadan kaldırılmasıdır" dedi.

Akar, şunları söyledi:

 

 

"Mehmetçik tarafından teröristlerin bu bölgede girilmedik mağarası, ini kalmayacak. Bunlar tamamen tahrip edilecek. Kandil, Asos ve diğer yerlerde de tespit edilen terör hedefleri ilk defa tamamen yerli ve milli kara ateş destek vasıtalarımızla vurulmaktadır."

YORUMLAR 22
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Kandil Sincar farketmez PKK Irak ın neresine girerse askerimiz de oraya girip kurutur bunları inşallah, Kuzey ırak taki PKK Suriye'de ve tüm bölge ülkelerindeki PKK lıların ana güvencesidir ki Irak Arap Cumhuriyeti askerlerinin de Türk Ordusu ile ittifak halinde olmaları sağlanarak operasyon iki komşu devleti bölmeye çalışanlara karşı kapsamı genişletilerek uzun soluklu olursa ilerisi için sonuçları açısından daha güzel olacak
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam. Dualarımız Mehmetçik için
    Cevapla
  • Bkt 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp kahrından geberiyordur herhal. Selo ses geliyor ses. Ölüm sesi.
    Cevapla
  • Uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Teroristleri yok etmenin yanı sıra yerli silahlarımızı test ediyoruz kanımca.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Füzeler akıllı Bombalar Hakurkda taş üstüne taş koymuyor! Hem test yapıyoruz hemde Kefereleri,Pkk,lı köpekleri gebertiyoruz!!
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    BIG PICTURE (GENEL MANZARA) : ABD körfez savaşı sonrası "Irak kuzeyinde", Suriye savaşı sonrası " Suriye kuzeyinde" Condoliza RICE'ın "23 ülkenin sınırlarını değiştireceğiz" ve ABD 1918 Wilson prensiplerinde öngörülen "Irak,Suriye ve Türkiye'deki Kürtleri birleştirip, "Büyük Kürdistan'ı kuracağız yolundaki planlarına/ uygulamalarına devam ediyor. !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu