146 yıllık camide Sakal-ı Şerif heyecanı

Bursa'da Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala, Kadir Gecesi'nin gündüzünde Sakal-ı Şerif 146 yıllık Kayhan Cami'de ziyarete açıldı.

146 yıllık camide Sakal-ı Şerif heyecanı
146 yıllık camide Sakal-ı Şerif heyecanı
GİRİŞ 31.05.2019 18:38 GÜNCELLEME 31.05.2019 18:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sakal-ı Şerif, Kadir Gecesi'nin gündüzünde ikindi namazına müteakip Kayhan Mahallesi'ndeki 146 yıllık tarihi geçmişi olan Kayhan Cami'de ziyarete açıldı.

 

 

Özel sandığından çıkarılan Sakal-ı Şerifi gören cemaat duygu dolu anlar yaşadı. Sakal-ı Şerif'i öpen ve bakanların yanı sıra çok sayıda kişi de fotoğrafını çekti.

İKİNDİ ERKEKLERE, AKŞAM KADINLARA

Kayhan Cami İmamı Erdal Metin yaptığı açıklamada, "Kutsal emanetlerden olan Sakal-ı Şerif, erkeklere ikindi namazının ardından kadınlara da akşam namazının ardından ziyarete açılacak. Kalabalık ve coşkulu geçti, feyz aldık. Salavat-ı şerifler ve tekbirlerle açıyoruz, aynı şekilde kapatıyoruz" diye konuştu.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Evlad-i osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağ eliyle tutsaydi iyiydi
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberin sahih olarak nitelendirilen aktaranların isimleri olan hadis yani buyruğuyla sünnet üzere kendi yüzünde bıraktığın sakal hem onun emaneti hemde senin itaat göstergen ve dininin ve fıtratının bir eseridir Aynaya bak ve salavat getir. yada her hatırladığında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek